fbpx

Stel al je vragen over waterontharders in een online consult

Stel je vragen

Wil je weten waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een waterontharder? Vraag je je af hoe de installatie en het onderhoud van een waterontharder in zijn werk gaat? Ben je benieuwd wat de voordelen zijn, welke verschillen er zijn tussen de modellen of wat de mogelijkheden zijn van een waterontharder bij jou thuis? We beantwoorden graag al je brandende vragen tijdens een online consult via bijvoorbeeld WhatsApp of FaceTime.

waterontharders

Wil je advies over het aanschaffen van een waterontharder?

Persoonlijke kennismaking

Tijdens het gesprek kunnen we even persoonlijk kennismaken. Samen bespreken we welke wensen je hebt en wat het watergebruik en de grootte van het huishouden is. Daarnaast krijg je alle ruimte om vragen te stellen. We leggen je precies uit wat de voordelen zijn van onze waterontharders en wat je kunt verwachten. Via de camera kan je vervolgens laten zien waar de watermeter zit. Zo kunnen wij alvast een inschatting maken en kijken welk model daar het best past.

Mogelijkheden

Aan de hand van het gesprek voorzien we je van een persoonlijk advies en lopen we de mogelijkheden met je door. Je mag gerust de tijd nemen om het te laten bezinken en er nog eens goed over na te denken. Om het je makkelijk te maken, krijg je na het gesprek een overzicht met alle informatie per mail toegestuurd. Je ontvangt hierbij ook een gratis folder en magazine. Wanneer alles helder is en je een keuze hebt gemaakt, komen we bij je thuis om de waterontharder te installeren, uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen van dien.

Voorzorgsmaatregelen

Wanneer we bij je thuiskomen, houden we ons aan de coronamaatregelen. We schudden geen handen, houden 1,5 meter afstand, wassen regelmatig onze handen en desinfecteren onze handen voor en na elk bezoek. Daarnaast vragen we je om de afspraak te verzetten bij klachten en tijdens de installatie zoveel mogelijk bij de monteur uit de buurt te blijven. Zo zorgen we er samen voor dat we gezond blijven.

Het sociale contact verloopt even wat anders dan gewend. Er gelden andere spelregels en we moeten ons allemaal een beetje aanpassen. Ook bij Van Meerendonk proberen we hier zo goed mogelijk mee om te gaan. We willen onze klanten natuurlijk de service blijven bieden die ze van ons gewend zijn, maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Om het aantal face-to-face ontmoetingen te beperken, maar het persoonlijk contact te behouden, bieden wij daarom online consulten aan.

Vrijblijvend advies

Wanneer je erover denkt om een waterontharder aan te schaffen, is er veel om over na te denken en in overweging te nemen. We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt of vragen hebt. Dan is het fijn als je niet gelijk overhaaste beslissingen hoeft te nemen, maar rustig alles kunt bespreken en doornemen. Dat kun je doen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Voorheen deden we dat bij de klant thuis, maar we hebben gemerkt dat videobellen hiervoor ook prima ingezet kan worden.