De beste waterontharder? Die van Van Meerendonk natuurlijk!

Uiteraard pretendeert iedere leverancier van waterontharders de beste waterontharder te leveren. Daarin zijn wij niet anders. Maar waarin wij wél anders zijn, is het feit dat die van ons als eerste in Nederland het KIWA-keurmerk heeft mogen ontvangen. Dat krijg je niet zo maar, dus daar zijn we best een beetje trots op.

Beste waterontharder

KIWA-keurmerk

‘KIWA’ staat voor ‘Keurings Instituut voor Waterleiding Artikelen’. Het is een certificerende instantie die de kwaliteit van producten, diensten en systemen beoordeelt. Je bent het logo vast weleens ergens tegengekomen op installaties op het gebied van water: van waterleidingen tot boilers en kranen. En nu dus ook op onze waterontharder die we met dit prestigieuze keurmerk gerust de beste waterontharder mogen noemen.

Drinkwaterkwaliteit

Nu mogen we de drinkwaterkwaliteit in Nederland best heel goed noemen. In veel landen wordt afgeraden om water uit de kraan te drinken, maar in ons land loop je geen gezondheidsrisico’s wanneer je dat doet. Maar wie garandeert jou dat jij dat water ook nog veilig kunt drinken wanneer het de waterontharder is gepasseerd? Wat doen de processen waarmee het water onthard wordt met de kwaliteit? En alle materialen waarvan de apparatuur gemaakt wordt: zijn die bestand tegen de continue invloed van water?

De beste waterontharder

Van een apparaat dat het KIWA-keurmerk draagt, mag je verwachten dat dit allemaal in orde is. Sterker nog: het geeft jou de garantie dat alle onderdelen en grondstoffen die in de waterontharder worden gebruikt geschikt zijn om in contact te komen met drinkwater. Het voldoet aan hoge normen en richtlijnen. Want dat is precies waarom dit keurmerk in 2011 in het leven is geroepen. Het is dus beslist van meerwaarde wanneer jij op zoek bent naar de beste waterontharder.

Van een apparaat dat het KIWA-keurmerk draagt, mag je verwachten dat dit allemaal in orde is.

Nog meer redenen

Behalve het KIWA-keurmerk zijn er nog meer redenen om voor de beste waterontharder te kiezen:

Kom je binnenkort langs?

Onze waterontharder is in verschillende modellen beschikbaar, zodat er altijd één geschikt is voor jouw huishouden. Wil je er meer over weten? Neem dan vooral contact op of kom langs in onze showroom, zodat we je er alles over kunnen vertellen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Zo onderhoud je je waterontharder

Door je waterontharder op de juiste manier te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Maar hoe verzorg je het onderhoud van je waterontharder eigenlijk?

Meer informatie

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Ga je binnenkort op vakantie? Kijk nog wel om naar je waterontharder! Lees hier waar je aan moet denken.

Meer informatie

‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren’

Sinds Patrick Meis 15 maanden geleden een waterontharder liet installeren via Van Meerendonk, merkt hij veel voordelen. Lees meer wat hij vindt van het product!

Meer informatie

Is hard water ongezond?

Zacht water heeft veel voordelen. Maar betekent dat dat hard water ongezond is? Lees er hier alles over!

Meer informatie

De kunst van koffie

Als jij écht van je koffie wilt kunnen genieten, is een waterontharder onontbeerlijk. Waarom? Je leest het in dit blog.

Meer informatie

‘De waterontharder verbeterde de gevoelige huid van mijn vrouw’

Sinds Rob en Reina anderhalf jaar geleden een waterontharder van Van Meerendonk lieten installeren, is Reina’s huid flink opgeknapt. Lees meer!

Meer informatie

Waterontharder en huishoudapparatuur: een gouden combinatie

Wist je dat je met een waterontharder lagere energiekosten hebt? En dat je apparatuur langer meegaat? Lees er hier meer over.

Meer informatie

6 waterbesparende tips voor jou

Met deze waterbesparende tips kun je op jaarbasis aardig wat geld besparen. Lees hier hoe je dat kunt doen!

Meer informatie

Een waterontharder is van meerwaarde voor je bedrijf

Een waterontharder is van grote meerwaarde op je bedrijf. Het is een investering die zich snel terugverdient en kosten bespaart. Lees er hier meer over.

Meer informatie