Het KIWA-keurmerk uitgelegd!

De Hydro@Home waterontharder is de eerste waterontharder die het KIWA-certificaat heeft mogen ontvangen. Heb je een waterontharder gekocht bij Van Meerendonk of ben je van plan dit binnenkort te doen? Dan weet je zeker dat je goed zit. Maar wat betekent dit KIWA-keurmerk nu eigenlijk? Johannes van Meerendonk, directeur van Van Meerendonk Waterontharders vertelt.

KIWA-keurmerk

KIWA: het keurmerk

Johannes: ‘De Hydro@Home waterontharder wordt gemaakt door fabrikant Delta Water Engineering. Dit is de fabrikant die staat voor kwaliteit. Dat is ook wat wij willen leveren aan onze klanten: de beste kwaliteit.’

Delta Water Engineering heeft als eerste fabrikant ooit van waterontharders het Nederlandse KIWA-certificaat ontvangen. Het KIWA-keurmerk bestaat sinds 2011 en is in het leven geroepen om de veiligheid qua water te kunnen garanderen. KIWA-keurmerken maken kwaliteit meetbaar en zichtbaar. Wanneer een product KIWA-gecertificeerd is, weet je dus zeker dat dit voldoet aan de hoge normen en richtlijnen die Nederland eist van ons drinkwater. Johannes: ‘In ons geval betekent dit dat het product, de processen en het systeem voldoen aan alle eisen. Voor water dat je elke dag gebruikt, is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat je verzekerd bent van kwaliteit. Het KIWA-keurmerk bevestigt dat wat wij al wisten: dat wij met Delta het beste apparaat installeren en daarmee onze klanten het beste product bieden dat er te krijgen is. Het gaat immers om de kwaliteit van één van de belangrijkste basisbehoeften van de mens: water!’

Kwaliteit tonen

Johannes: ‘Dat de Hydro@Home waterontharder het beste levert voor de klant wisten wij natuurlijk al lang. Maar het is altijd mooi als anderen dit ook zien, en dat het met dit keurmerk bevestigd is. Toen mijn vrouw Marnie en ik startten met de verkoop van waterontharders, was het meteen duidelijk dat we ons wilden onderscheiden op het gebied van kwaliteit. Doordat ik jarenlang als installateur van badkamers had gewerkt, zag ik het effect van het harde Nederlandse water op sanitair en apparatuur. En daarmee wilde ik de Nederlandse huishoudens helpen. Om de kwaliteit te leveren die wij belangrijk vinden, zijn we met Delta Water Engineering gaan samenwerken. Omdat alles in hun eigen fabriek in België wordt geproduceerd, weten we precies hoe de waterontharders werken en hebben we ook de mogelijkheid om deze verder te verbeteren.’

Wat verandert er voor jou als klant?

‘Voor onze klanten verandert er helemaal niks, behalve dat zij weten dat de waterontharder van Van Meerendonk de beste is van Nederland. Tevens zijn onze waterontharders nog steeds de meest duurzame, omdat ze stroomloos werken. Daardoor zijn ze ook nog eens extra stil.’ Wil je meer weten over de KIWA-gecertificeerde waterontharder? Vraag nu een adviesgesprek aan!

Deel dit bericht op:

Lees ook

’Zacht water verminderde mijn droge huid’

’Zacht water verminderde mijn droge huid’ – Emmy had altijd last van een droge, jeukende huid. Lees hier hoe een waterontharder haar hielp!

Meer informatie

‘Het scheelt enorm met schoonmaken’

Sinds Albert Buitenhuis een halfjaar geleden een waterontharder van Van Meerendonk liet installeren, is schoonmaken een stuk makkelijker geworden. Lees meer!

Meer informatie

Kalk: dit doet het met je lichaam

Kalk in je drinkwater zorgt voor aanslag op sanitair. Maar wat doet het eigenlijk met je lichaam? Lees het hier!

Meer informatie

‘Ik beveel de waterontharder regelmatig aan’

Edwin en zijn vrouw zochten een niet-elektrische waterontharder voor hun woning. Deze vonden ze bij Van Meerendonk. Lees hier hun verhaal!

Meer informatie

Alles over het verschil in drinkwater in Nederland

Er zit veel verschil in de hardheid van ons water in Nederland. Hoe kan dit? Lees er hier alles over!

Meer informatie

‘Haar eczeem is enorm afgenomen’

Sinds meneer en mevrouw A. een waterontharder hebben laten plaatsen, heeft mevrouw A. veel minder last van haar eczeem.

Meer informatie

‘Die waterontharder is van meerwaarde voor mijn bedrijf’

Heildina schafte voor haar steakhouse een grote installatie waterontharder aan. Een keuze waar ze nog steeds elke dag blij mee is.

Meer informatie

Schoonmaaktips bij gebruik van zacht water

Schoonmaken met zacht water? Lees hier hoe je dat aanpakt!

Meer informatie

Marit: ‘Zo’n quooker biedt een stukje gemak en scheelt veel tijd’

Niet lang nadat Marit en haar vriend verhuisden naar een andere woning lieten ze een quooker in de keuken plaatsen. ‘Het biedt gemak en scheelt veel tijd.’

Meer informatie