Blog


 

Stel al je vragen over waterontharders in een online consult

Het sociale contact verloopt even wat anders dan gewend. Er gelden andere spelregels en we moeten ons allemaal een beetje aanpassen. Ook bij Van Meerendonk proberen we hier zo goed mogelijk mee om te gaan. We willen onze klanten natuurlijk de service blijven bieden die ze van ons gewend zijn, maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Om het aantal face-to-face ontmoetingen te beperken, maar het persoonlijk contact te behouden, bieden wij daarom online consulten aan.

waterontharders

Vrijblijvend advies 

Wanneer je erover denkt om een waterontharder aan te schaffen, is er veel om over na te denken en in overweging te nemen. We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt of vragen hebt. Dan is het fijn als je niet gelijk overhaaste beslissingen hoeft te nemen, maar rustig alles kunt bespreken en doornemen. Dat kun je doen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Voorheen deden we dat bij de klant thuis, maar we hebben gemerkt dat videobellen hiervoor ook prima ingezet kan worden.

Vragen waterontharders

Wil je weten waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een waterontharder? Vraag je je af hoe de installatie en het onderhoud van een waterontharder in zijn werk gaat? Ben je benieuwd wat de voordelen zijn, welke verschillen er zijn tussen de modellen of wat de mogelijkheden zijn van een waterontharder bij jou thuis? We beantwoorden graag al je brandende vragen tijdens een online consult via bijvoorbeeld WhatsApp of FaceTime

Persoonlijke kennismaking

Tijdens het gesprek kunnen we even persoonlijk kennismaken. Samen bespreken we welke wensen je hebt en wat het watergebruik en de grootte van het huishouden is. Daarnaast krijg je alle ruimte om vragen te stellen. We leggen je precies uit wat de voordelen zijn van onze waterontharders en wat je kunt verwachten. Via de camera kan je vervolgens laten zien waar de watermeter zit. Zo kunnen wij alvast een inschatting maken en kijken welk model daar het best past.

Mogelijkheden waterontharder

Aan de hand van het gesprek voorzien we je van een persoonlijk advies en lopen we de mogelijkheden met je door. Je mag gerust de tijd nemen om het te laten bezinken en er nog eens goed over na te denken. Om het je makkelijk te maken, krijg je na het gesprek een overzicht met alle informatie per mail toegestuurd. Je ontvangt hierbij ook een gratis folder en magazine. Wanneer alles helder is en je een keuze hebt gemaakt, komen we bij je thuis om de waterontharder te installeren, uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen van dien.

Wil je advies over het aanschaffen van een waterontharder?

Zacht water

Het zachte water was in het begin even wennen. De smaak was anders en ik maakte nog weleens de fout om te veel zeep te gebruiken tijdens het wassen. Zo merkte ik toen ik voor het eerst ging afwassen dat alles glibberiger aanvoelde en het water heter was dan voorheen. Maar tot mijn verbazing waren mijn handen na het afwassen nog zacht in plaats van stroef en droog. Ook na het douchen bleek mijn huid niet meer droog te zijn en was het niet meer nodig om een bodylotion te gebruiken. Waar ik vroeger weleens last had van puistjes of eczeem, ziet mijn huid er een stuk egaler uit. Ontdek alle voordelen van zacht water.’

Voorzorgsmaatregelen

Wanneer we bij je thuiskomen, houden we ons aan de coronamaatregelen. We schudden geen handen, houden 1,5 meter afstand, wassen regelmatig onze handen en desinfecteren onze handen voor en na elk bezoek. Daarnaast vragen we je om de afspraak te verzetten bij klachten en tijdens de installatie zoveel mogelijk bij de monteur uit de buurt te blijven. Zo zorgen we er samen voor dat we gezond blijven.

Deel dit bericht op:

 

Lees ook

Is jouw water hard, en wat betekent dat?

Veel mensen staan nauwelijks stil bij de kwaliteit van het water dat we gebruiken.

Meer informatie

‘Mijn huidklacht is verminderd sinds de waterontharder’

Last van eczeem of een huidaandoening? Lees hier wat een waterontharder kan betekenen!

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Wil je weten waarom een waterontharder thuis nuttig kan zijn? In dit artikel zetten wij alle voordelen op een rijtje.

Meer informatie

Monteur aan het woord: hoe installeer je een waterontharder?

Denk je erover om een waterontharder aan te schaffen? Monteur Johannes vertelt hoe de installatie in zijn werk gaat.

Meer informatie

‘Met een waterontharder is schoonmaken een fluitje van een cent’

Met een waterontharder bespaart Deborah veel tijd en geld aan het schoonmaken.

Meer informatie

Verklein je ecologische voetafdruk met een waterontharder

Wil jij graag je ecologische voetafdruk verkleinen? Ontdek de voordelen van een waterontharder voor mens en milieu!

Meer informatie

Veelgestelde vragen over waterontharders!

Weet jij wat een waterontharder inhoudt? Van Meerendonk beantwoordt al je vragen!

Meer informatie

Last van eczeem? De waterontharder helpt de huid!

Wist je dat een waterontharder helpt bij eczeem? Lees hier de werking van het apparaat!

Meer informatie

‘Voor een schoonmaakster is de waterontharder ideaal’

‘En dat maakte het schoonmaken een stuk lastiger en het kostte veel tijd.’ Lees hier het verhaal van Pauline!

Meer informatie