Delta waterontharder: revolutionair, intelligent en ecologisch


Bij Delta waterontharders worden de opvolgers van de elektrische waterontharders geproduceerd. Hun motto: ‘revolutionair, intelligent, ecologisch’. Delta heeft een compact systeem ontwikkeld dat slim bestuurd wordt door uw eigen water. Er is dus geen stroom nodig, en het is zuiniger dan ieder ander toestel.

De fabriek staat niet aan de andere kant van de wereld, maar nog geen 30 kilometer van de Nederlandse grens. Hierdoor is er minimaal transport en nauwe contacten.

Altijd vers water

Wilt u heerlijk kalkvrij water drinken? Dat kan dankzij het gepatenteerde srs-systeem. Delta maakt gebruik van de fijnste harsen, en dankzij dit systeem heeft Delta minder harsvolume nodig en dus een compacte waterontharder. Hierdoor is de waterinhoud van de waterontharder slechts één liter en wordt de compacte waterontharder bij waterverbruik continu ververst. Fijn natuurlijk, om altijd vers water te kunnen tappen!

delta

Innovatie

Bij Delta wordt er continu gewerkt aan innovatie, omdat alles onder een dak ontwikkeld en geproduceerd wordt. Een van de laatste ontwikkelingen is de Delta voorfilter Hydroclean 100 AF. De Hydroclean is een volautomatisch voorfilter die uw hele waterleidinginstallatie beschermt tegen alle vaste deeltjes zoals zand en roest in het water tot maar liefst 50 micron.

Zorgeloos genieten

Het gefilterde water gaat nu veilig verder naar de compacte waterontharder, wasmachine, vaatwasser, verwarmingsketel, keramische kranen, Quooker, enzovoorts. Wanneer de waterontharder zichzelf gaat reinigen, wordt het voorfilter ook automatisch gereinigd. Zo wordt uw woning beschermd en kan u zorgeloos genieten van zuiver leidingwater.

Garantie

Omdat alles bij Delta gereproduceerd wordt bent u verzekerd van kwaliteit én van benodigde onderdelen in de toekomst. Een waterontharder gaat immers jarenlang mee, dan is het toch prettig dat alles bij dezelfde fabrikant gemaakt wordt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De fabriek Delta staat op het terrein van ‘De Brug’, hier werken mensen met een beperking op een bedrijfsterrein van 56000 m2. De fabriek wordt aangestuurd door een tiental mensen van Delta, alle toestellen worden in elkaar gezet door mensen van ‘De Brug’. Benieuwd? Kijk eens op debrug.be, hier vindt u alles over hoe honderden mensen weer een invulling krijgen aan de dagelijkse dag.

Ons assortiment Delta waterontharders:

waterontharder

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze waterontharders? Vraag dan een gratis offerte aan. Of kom langs in een van onze showrooms voor meer informatie en advies.