Reviews

Ervaringen met waterontharders – Tevreden klanten

Al ruim 4.500 huishoudens gingen je voor en kozen voor een waterontharder. Lees hier hun ervaringen!

Ruud

Helmond

Ouderwetse superservice! Eigenaar van Van Meerendonk Johannes heeft onze waterontharder eigenhandig elders geplaatst op een meer toegankelijke plaats in onze garage/bijkeuken. Hij nam de tijd, werkt nauwkeurig, is bovendien erg vriendelijk en dat gratis. Bij deze nogmaals bedankt voor de adequate oplossing en top service!
Ruud & Karin vd Ven

Grada Bakker

Delfzijl

We hebben het nu meer dan een jaar, en het zijn zeer vriendelijke mensen en een goede uitleg. Was ook snel gemonteerd en netjes gewerkt. Ook al een nieuwe voorraad ontvangen na een dag bestelden geleverd. Geweldig toch! Geen kalkaanslag meer, echt niet, en veel minder schoonmaak spullen en zeep en shampoo nodig. Wij zijn zeer tevreden!

Paul van Alphen

Breda

Goede informatie en uitleg vooraf. De waterontharder doet prima zijn werk en dat is vanaf de eerste dag te merken. De installatie ging vlot en vakkundig.

Michiel Helder

Ten Boer

Zeer goed aan te bevelen product. Keurige afwerking, kundige monteur en we zijn zeer tevreden.

Frank

‘Wij zijn erg tevreden met onze aangeschafte waterontharder.
Echt een aanrader. Montage, vriendelijkheid, communicatie.. niets op aan te merken. Ga zo door!!’

Pieter

‘Zeer tevreden’

Harriette

‘Wat een wereld apparaat; die had ik 20 jaar eerder moeten aanschaffen. Schoonmaken is een klusje van niks geworden. Contact, levering en plaatsing verliep uitermate soepel en volt. Uitleg en instructie meer dan voldoende.’

Dinant Bakker

Deventer

‘Goede uitleg gehad en snel en vakkundig geplaatst. Top!’

Spieketmann

Nijkerk

‘Alles snel en volgens verwachtingen.
Duidelijke uitleg en de montage verliep ook goed en netjes.’

Martin Stevens

Pesse

‘Het werkt goed de ontharder. En ze zijn snel en aardig en voor je koopt komen ze langs met een uitgebreide uitleg hoe en waarom zelfs de wasmiddel doe ik nu veel veel langer over’