Reviews

Ervaringen met waterontharders – Tevreden klanten

Al ruim 4.500 huishoudens gingen je voor en kozen voor een waterontharder. Lees hier hun ervaringen!

Karl Sluiter

Winschoten

Wij zijn een tevreden klant! Heerlijk zacht water en geen aanslag meer. Snel gemonteerd en vakkundig geadviseerd. Echte aanrader, dit bedrijf!

Edwin

‘Ik beveel de waterontharder regelmatig aan, bijvoorbeeld met verjaardagen en zelfs in de sportschool. Mijn ouders wilden er eigenlijk ook graag één, maar zij wonen helaas in een appartementencomplex. Ik ben heel blij dat onze woning wel geschikt bleek. Daarnaast vind ik vind het heel fijn het geen elektrisch systeem is. Als de stoppen dan een keer doorslaan is er niks aan de hand. Het spoelen van het toestel, regenereren wordt het ook wel genoemd. gaat trouwens automatisch. Als ik op vakantie ben, hoef ik me nergens zorgen over te maken. Het systeem verbruikt tenslotte geen onnodig water. De ideale oplossing!’

Meneer A.

Nieuw Buinen

Het echtpaar uit Nieuw Buinen is lovend over de service van Van Meerendonk. ‘De verkoper die hier aan huis is geweest heeft ons veel informatie gegeven en geadviseerd over de waterontharder die we voor ons tweepersoons huishouden nodig hebben. De monteur werkte snel en netjes en we hoeven ook niet in de gaten te houden wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Dat wordt allemaal netjes door Van Meerendonk bijgehouden. Daar worden we helemaal in ontzorgd. We kunnen het iedereen aanraden. En dat hebben we trouwens ook al bij veel familieleden en kennissen gedaan!’

Karin en Richard

Wij hebben alleen maar complimenten voor de wijze waarop door jou de ontharder is geïnstalleerd.

Ook de nazorg om de aarde-aansluiting in orde te maken verdient een compliment. Weet dat wij ambassadeur zullen zijn voor jullie waterontharders hier in onze woonplaats.

Dank en als je nog eens een lekker bakkie koffie zou willen hebben 😉

K. Schrik

Nieuwe Pekela

Wij hebben sinds kort deze waterontharder en zijn er zeer tevreden over geen kalkaanslag randjes meer.
Zeker aan te raden voor iedereen met een gevoelige huid. Heerlijk zacht water.

Fokko

Installatie is keurig en in overleg geplaatst. Bijzonder aardige en geduldige medewerkers met een enthousiaste manier van communiceren. Geweldig dat jullie vluchtelingen uit Oekraïne de kans geven om in Nederland een leven op te zetten. Dank u wel voor de goede en snelle service en laten we hopen dat de keuze ons gaat bevallen.

Marcel

Doetinchem

Verkoop met aandacht voor alternatieve installatie details. Ook netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder.

B. Buter

Klazienaveen

We hadden al 5 jaar ervaring met Van Meerendonk Waterontharders. Nu in een ander huis weer een door hun laten plaatsen. Weer prima en netjes ingebouwd. Werkt weer perfect en we zijn er blij mee.

H. Namvar

Berkel en Rodenrijs

We zijn zeer tevreden met het product Hydrosoft 100BS.
gelijk volgende dag na het gebruiken hebben we geen kalk meer gezien.

Mijn angst was altijd dat bij het plaatsen van een waterontharder zou de waterdrukte aanzienlijk afnemen. Gelukkig merken wij hier niks van.

Het apparaat werkt volledig mechanisch
Sinds we het in gebruik genomen hebben, hoeven we geen extra schoonmaak middelen te gebruiken om badkamer en de kranen te ontkalken.

Peter

Akersloot

Goede service en aandacht voor details wat betreft installatie. Mooi weggewerkt en gebruiksvriendelijk. Resultaat mag er zijn! Waardevolle investering.