Reviews


Ervaringen met waterontharders – Tevreden klanten

Al ruim 3.000 huishoudens gingen je voor en kozen voor een waterontharder. Lees hier hun ervaringen!

Ervaringen met waterontharders – Tevreden klanten

Al ruim 3.000 huishoudens gingen je voor en kozen voor een waterontharder. Lees hier hun ervaringen!

Linda

Deurne

We waren al langer van plan om een waterontharder aan te schaffen omdat we vrij hard water hebben. Toen we de badkamer hadden gerenoveerd, leek dat een goed moment. Na enig onderzoek en vergelijking hebben we voor Van Meerendonk gekozen. Niet alleen vanwege de waterontharder zelf, maar ook uit sociaal oogpunt als je kijkt hoe en waar de waterontharder wordt geproduceerd. Uitstekende keuze! Uitgebreid advies, er werd gekeken naar de beste oplossing om te installeren, en installatie was snel en netjes.

Aaldrik Top

Groningen

Zeer tevreden over de voorlichting, installatie (zeer compact in de meterkast) en doorlooptijd. Met een aantal buren ook nog eens korting gekregen. Ook nu na een paar maanden erg tevreden over de zachtheid. Even wennen voor de huid maar wij willen niet meer terug. 👍😄

William Zegers

Voorthuizen

Wij hebben nu een aantal maanden geleden een waterontharder laten installeren. Als eerste moet ik zeggen dat de installatie en daarmee ook het aanleggen van wat extra leidingen erg goed ging. Er wordt netjes gewerkt. En nu we de waterontharder hebben merk je dat zaken veel schoner blijven. En je merkt het heel goed met douchen. Het water voelt echt zachter en je hebt nagenoeg geen zeep nodig.

Koen

Gemert

We wisten dat de hardheid van het water in onze omgeving aan de hoge kant is. Na een verbouwing met o.a. een volledig nieuwe keuken en een badkamer (met zwarte kranen), wilden wij niet het risico lopen op kalkaanslag of snellere slijtage van apparatuur. Inmiddels merken we een enorm verschil in de smaak van het water, hoe schoon alles is en blijft en het uitblijven van kalkaanslag. Wij zijn dan ook zeer blij met onze keuze voor de waterontharder en de goede service van Van Meerendonk!

A J Dijk

Dwingeloo

Het is wel even wennen, na een paar maanden wen je er wel aan. En het bevalt ons goed.

Jakob

Slochteren

Wat een verschil sinds de waterontharder geplaatst is. Alles blijft mooi schoon. Erg blij mee.

Lidwien

Winschoten

Ruim een jaar geleden is onze ontharder geplaatst. Eerder hadden wij een waterhardheid van 12. Dat is nu zo anders. Het water is zachter. Onze huid is zachter en veel minder droog. Er zitten geen kalkranden meer in de toiletpotten en rondom onze kranen. Alles wat water gebruikt blijft schoner en frisser, zonder kalkaanslag. Wat een oplossing. Heel blij mee!

Marcel Oldenburger

Wij zijn erg tevreden met de door van Meerendonk geleverde waterontharder. Deze zeer compacte ontharder ook super netjes gemonteerd . Na ongeveer 3 maand werden we zelfs nog een gebeld hoe de waterontharder ons bevalt. dat noem ik nog een top. Ik beveel daarom ook iedereen dit bedrijf aan 👌

Jean-Paul Arnts

Ooij

Na een goede uitleg van de vertegenwoordiger hebben we besloten een waterontharder aan te schaffen. Binnen zeer korte tijd is de ontharder ook geplaatst. Inmiddels 3 maanden verder en het bevalt prima. Zeer tevreden over de snelle service en het zachte water in huis.

Will en Heidi

Weener

Hele goede investering. Koffie en thee smaakt veel lekkerder. Geen kalkaanslag meer in badkamer etc. Zeer tevreden!