Onze waterontharder is KIWA-gecertificeerd!

De Hydro@Home waterontharder van Van Meerendonk is de eerste waterontharder in Nederland die het KIWA-keurmerk heeft mogen ontvangen. En daar zijn we trots op!

Waarom? Johannes van Meerendonk vertelt: ‘Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten voorzien van veilig (drink)water en kwalitatief goede apparatuur. Het KIWA-keurmerk biedt die garantie. Dit keurmerk is in 2011 in het leven geroepen om de veiligheid qua water te kunnen garanderen, zodat het voor de consument en bedrijven duidelijk is bij de aanschaf van het product. Wij zijn de eerste in Nederland die een KIWA-gecertificeerde waterontharder aanbiedt.’

‘Voor consumenten verandert er niet zoveel, behalve dat ze zeker weten dat het apparaat goedgekeurd is en dat alle onderdelen en grondstoffen die gebruikt worden in de ontharders geschikt zijn om in contact te komen met (drink)water. Als bedrijf weten we zeker dat we het beste apparaat installeren en daarmee onze klanten het beste product bieden dat er te krijgen is.’

Wat is de meerwaarde van de certificering?

Een KIWA-gecertificeerd product heeft als meerwaarde dat je zeker weet dat dit product voldoet aan de hoge normen en richtlijnen die Nederland eist van ons drinkwater. Nederland heeft drinkwater van goede kwaliteit en die willen wij jou ook garanderen nadat het door onze waterontharder heen is gegaan. En die garantie hebben we nu.

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders van waterontharders. Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat onze toestellen van de hoogste kwaliteit zijn.

Wil je zacht water van de waterontharder ervaren? Kom langs in onze showroom in Stadskanaal of Zwaag, of houd onze socials in de gaten voor alle beurzen en markten waar wij binnenkort te vinden zijn!