Onze waterontharder is KIWA-gecertificeerd!


De Delta Waterontharder van Van Meerendonk is de eerste en enige waterontharder in Nederland die het KIWA-keurmerk heeft mogen ontvangen. En daar zijn we trots op!

Waarom? Johannes van Meerendonk vertelt: ‘Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten voorzien van veilig (drink)water en kwalitatief goede apparatuur. Het KIWA-keurmerk biedt die garantie. Dit keurmerk is in 2011 in het leven geroepen om de veiligheid qua water te kunnen garanderen, zodat het voor de consument en bedrijven duidelijk is bij de aanschaf van het product. Wij zijn de eerste die dit voor elkaar heeft weten te krijgen.’

‘Voor consumenten verandert er niet zoveel, behalve dat ze zeker weten dat het apparaat goedgekeurd is en dat alle onderdelen en grondstoffen die gebruikt worden in de ontharders geschikt zijn om in contact te komen met (drink)water. Als bedrijf weten we zeker dat we het beste apparaat installeren en daarmee onze klanten het beste product bieden dat er te krijgen is.’

Wat is de meerwaarde van de certificering?

Een KIWA-gecertificeerd product heeft als meerwaarde dat je zeker weet dat dit product voldoet aan de hoge normen en richtlijnen die Nederland eist van ons drinkwater. Nederland heeft drinkwater van goede kwaliteit en die willen wij jou ook garanderen nadat het door onze waterontharder heen is gegaan. En die garantie hebben we nu.

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders van waterontharders. Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat onze toestellen van de hoogste kwaliteit zijn.

Wil je zacht water van de waterontharder ervaren? Kom langs in onze showrooms in Stadskanaal en Zwaag of houd onze socials in de gaten voor alle beurzen en markten waar wij binnenkort te vinden zijn.:

Al ruim 3.000 huishoudens gingen je voor!

Geweldige service, hadden ergens aan gedraaid wat niet mocht. werd gratis een nieuwe geïnstalleerd door Dennis. vandaag voor het eerst gebruikt voelt na het douche heerlijk aan. eigenlijk nog te veel doucheschuim en shampoo gebruikt, al doende leer men.

- Ria

Wij hebben voor van Meerendonk waterontharder gekozen ivm de nieuwe keuken en de waterdamp haard. zijn blij verrast dat ook het douchen nu fijner aanvoelt.
Erg tevreden met de ontharder.

- Mark

Vanaf 2015 de waterontharder, wat een topinvestering. En nu pas de Quooker Cube+ laten plaatsen. Geweldig, weer een fantastische investering bij van Meerendonk. Een bedrijf wat doet wat ze zeggen, ga zo door!!!

- W. Lagerman