Waterontharder voor bedrijven

Waarom waterontharders voor bedrijven of kantoren?

Een waterontharder filtert de kalk uit het water. Door een waterontharder in het bedrijfspand te plaatsen bespaar je geld door een verminderde noodzaak voor onderhoud. Machines, apparatuur en leidingen gaan langer mee. De investering in een waterontharder verdient zich op de lange termijn dus snel terug. Je hebt verschillende mogelijkheden bij het installeren van een waterontharder, bekijk ze hieronder.

waterontharder bedrijven

Van Meerendonk zorgt voor hoogwaardige waterontharders voor het bedrijf. Deze worden geplaatst door onze eigen monteurs. Hierdoor ben je verzekerd van een goede plaatsing en werking van de waterontharders. En daarmee van zacht, kalkvrij water op de gehele werkvloer.

Waarom waterontharder voor bedrijf of kantoor?

Kalk in het leidingwater richt op lange termijn schade aan. Deze schade ontstaat in zowel de leidingen zelf als in apparaten die het water gebruiken. Een waterontharder zorgt ervoor dat in het hele bedrijfspand water stroomt dat vrij is van kalk. Hoe meer water er gebruikt wordt en hoe harder het water is, hoe sneller een waterontharder kopen die gemaakte kosten terugverdient.

Voordelen waterontharder installeren bedrijf of kantoor

Wil je meer weten over de voordelen van een waterontharder in je bedrijf? Of wil je direct de waterontharder bestellen? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Ons assortiment waterontharders voor bedrijven en kantoren:

Reviews

Ouderwetse superservice! Eigenaar van Van Meerendonk Johannes heeft onze waterontharder eigenhandig elders geplaatst op een meer toegankelijke plaats in onze garage/bijkeuken. Hij nam de tijd, werkt nauwkeurig, is bovendien erg vriendelijk en dat gratis. Bij deze nogmaals bedankt voor de adequate oplossing en top service!
Ruud & Karin vd Ven

- Ruud

We hebben het nu meer dan een jaar, en het zijn zeer vriendelijke mensen en een goede uitleg. Was ook snel gemonteerd en netjes gewerkt. Ook al een nieuwe voorraad ontvangen na een dag bestelden geleverd. Geweldig toch! Geen kalkaanslag meer, echt niet, en veel minder schoonmaak spullen en zeep en shampoo nodig. Wij zijn zeer tevreden!

- Grada Bakker

Goede informatie en uitleg vooraf. De waterontharder doet prima zijn werk en dat is vanaf de eerste dag te merken. De installatie ging vlot en vakkundig.

- Paul van Alphen