Waterontharder voor bedrijven

Waarom waterontharders voor bedrijven of kantoren?

Een waterontharder filtert de kalk uit het water. Door een waterontharder in het bedrijfspand te plaatsen bespaar je geld door een verminderde noodzaak voor onderhoud. Machines, apparatuur en leidingen gaan langer mee. De investering in een waterontharder verdient zich op de lange termijn dus snel terug. Je hebt verschillende mogelijkheden bij het installeren van een waterontharder, bekijk ze hieronder.

waterontharder bedrijven

Van Meerendonk zorgt voor hoogwaardige waterontharders voor het bedrijf. Deze worden geplaatst door onze eigen monteurs. Hierdoor ben je verzekerd van een goede plaatsing en werking van de waterontharders. En daarmee van zacht, kalkvrij water op de gehele werkvloer.

Waarom waterontharder voor bedrijf of kantoor?

Kalk in het leidingwater richt op lange termijn schade aan. Deze schade ontstaat in zowel de leidingen zelf als in apparaten die het water gebruiken. Een waterontharder zorgt ervoor dat in het hele bedrijfspand water stroomt dat vrij is van kalk. Hoe meer water er gebruikt wordt en hoe harder het water is, hoe sneller een waterontharder kopen die gemaakte kosten terugverdient.

Voordelen waterontharder installeren bedrijf of kantoor

Wil je meer weten over de voordelen van een waterontharder in je bedrijf? Of wil je direct de waterontharder bestellen? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Ons assortiment waterontharders voor bedrijven en kantoren:

Reviews

Zeer goed aan te bevelen product. Keurige afwerking, kundige monteur en we zijn zeer tevreden.

- Michiel Helder

‘Wij zijn erg tevreden met onze aangeschafte waterontharder.
Echt een aanrader. Montage, vriendelijkheid, communicatie.. niets op aan te merken. Ga zo door!!’

- Frank

‘Zeer tevreden’

- Pieter