Onze waterontharders

Steeds meer mensen schaffen een waterontharder aan om hun water te kunnen ontkalken thuis. Misschien heb je je enthousiaste buurman er al over gehoord, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden. Dat begrijpen wij, want door alle voordelen die een waterontharder met zich meebrengt word je ook blij!

Bij Van Meerendonk hebben we verschillende modellen waterontharders, zodat er altijd wel één in jouw huishouden past. Dit is onder andere afhankelijk van jouw waterverbruik en waar de waterontharder geplaatst wordt.

Hydrosoft waterontharders

Bij Van Meerendonk hebben we twee series waterontharders: de 100-serie en de 200-serie. Het grootste verschil tussen de series is het harsvolume. Iedere serie bestaat uit 3 verschillende types, zodat we de waterontharder overal kunnen monteren. 

Hydrosoft 100 Simplex

KIWA-gekeurd
Harsvolume 3 liter
Volumestroom 1.500 liter per uur
Huishoudens van 1 tot 4 personen

Hydrosoft 100 Simplex

KIWA-gekeurd
Harsvolume 3 liter
Volumestroom 1.500 liter per uur
Huishoudens van 1 tot 4 personen

Hydrosoft 200 Simplex

KIWA-gekeurd
Harsvolume 2×3 liter
Volumestroom 2.600 liter per uur
Huishoudens van 1 tot 8 personen
24/7 verzekerd van zacht water

Hydrosoft 200 Simplex

KIWA-gekeurd
Harsvolume 2×3 liter
Volumestroom 2.600 liter per uur
Huishoudens van 1 tot 8 personen
24/7 verzekerd van zacht water

Waarom een Van Meerendonk waterontharder?

De waterontharder van Van Meerendonk is de eerste in Nederland die het KIWA-keurmerk heeft ontvangen.

De Hydrosoft waterontharder is stroomloos  en spoelt alleen wanneer de hars verzadigd is.

Onze waterontharders worden gemaakt door maatwerkbedrijf De Brug in België. Doordat het lokaal (BeNeLux) gemaakt wordt hebben we minder CO2-uitstoot en invloed op alle onderdelen.

Je hebt 5 jaar lang fabrieksgarantie op alle onderdelen.

Fits your home!

Met 6 verschillende types is er altijd een Hydrosoft-model die in jouw meterkast, kelder of kruipruimte past. Vul de keuzehulp in om te kijken welk model bij jou past of vraag een gratis adviesgesprek aan en wij adviseren je graag.

van meerendonk

Reviews

‘In februari 2021 hebben wij een nieuwe badkamer geplaatst met koperkleurige kranen. Mede door de nieuwe badkamer waren wij van plan om een waterontharder te plaatsen. Toen wij Van Meerendonk op de huishoudbeurs in Utrecht vorig jaar tegenkwamen, hebben toen geen enkel moment twijfel en gelijk een afspraak gemaakt om er 1 bij ons te komen plaatsen. Met een beurskorting erbij, was dat ook mooi meegenomen. We hebben het nu al ruim 5 maanden en zijn zeer tevreden over. Geen kalkaanslag meer in de badkamer en op de kranen. Ik zou deze ontkalker zeker aanbevelen.’

- Henry Frijde

‘Goede uitleg gehad en snel en vakkundig geplaatst. Top!’

- Dinant Bakker

‘Alles snel en volgens verwachtingen.
Duidelijke uitleg en de montage verliep ook goed en netjes.’

- Spieketmann