Onze waterontharders

Steeds meer mensen schaffen een waterontharder aan om hun water te kunnen ontkalken thuis. Misschien heb je je enthousiaste buurman er al over gehoord, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden. Dat begrijpen wij, want door alle voordelen die een waterontharder met zich meebrengt word je ook blij!

Bij Van Meerendonk hebben we verschillende modellen waterontharders, zodat er altijd wel één in jouw huishouden past. Dit is onder andere afhankelijk van jouw waterverbruik en waar de waterontharder geplaatst wordt.

Hydrosoft waterontharders

Bij Van Meerendonk hebben we twee series waterontharders: de 100-serie en de 200-serie. Het grootste verschil tussen de series is het harsvolume. Iedere serie bestaat uit 3 verschillende types, zodat we de waterontharder overal kunnen monteren. 

Hydrosoft 100 Simplex

KIWA-gekeurd
Harsvolume 3 liter
Volumestroom 1.500 liter per uur
Huishoudens van 1 tot 4 personen

Hydrosoft 100 Simplex

KIWA-gekeurd
Harsvolume 3 liter
Volumestroom 1.500 liter per uur
Huishoudens van 1 tot 4 personen

Hydrosoft 200 Duplex

KIWA-gekeurd
Harsvolume 2×3 liter
Volumestroom 2.600 liter per uur
Huishoudens van 1 tot 8 personen
24/7 verzekerd van zacht water

Hydrosoft 200 Duplex

KIWA-gekeurd
Harsvolume 2×3 liter
Volumestroom 2.600 liter per uur
Huishoudens van 1 tot 8 personen
24/7 verzekerd van zacht water

Waarom een Van Meerendonk waterontharder?

De waterontharder van Van Meerendonk is de eerste in Nederland die het KIWA-keurmerk heeft ontvangen.

De Hydrosoft waterontharder is stroomloos  en spoelt alleen wanneer de hars verzadigd is.

Onze waterontharders worden gemaakt door maatwerkbedrijf De Brug in België. Doordat het lokaal (BeNeLux) gemaakt wordt hebben we minder CO2-uitstoot en invloed op alle onderdelen.

Je hebt 5 jaar lang fabrieksgarantie op alle onderdelen.

Fits your home!

Met 6 verschillende types is er altijd een Hydrosoft-model die in jouw meterkast, kelder of kruipruimte past. Vul de keuzehulp in om te kijken welk model bij jou past of vraag een gratis adviesgesprek aan en wij adviseren je graag.

van meerendonk

Reviews

Ouderwetse superservice! Eigenaar van Van Meerendonk Johannes heeft onze waterontharder eigenhandig elders geplaatst op een meer toegankelijke plaats in onze garage/bijkeuken. Hij nam de tijd, werkt nauwkeurig, is bovendien erg vriendelijk en dat gratis. Bij deze nogmaals bedankt voor de adequate oplossing en top service!
Ruud & Karin vd Ven

- Ruud

We hebben het nu meer dan een jaar, en het zijn zeer vriendelijke mensen en een goede uitleg. Was ook snel gemonteerd en netjes gewerkt. Ook al een nieuwe voorraad ontvangen na een dag bestelden geleverd. Geweldig toch! Geen kalkaanslag meer, echt niet, en veel minder schoonmaak spullen en zeep en shampoo nodig. Wij zijn zeer tevreden!

- Grada Bakker

Goede informatie en uitleg vooraf. De waterontharder doet prima zijn werk en dat is vanaf de eerste dag te merken. De installatie ging vlot en vakkundig.

- Paul van Alphen