Waterontharders

Waterontharder voor thuis of op kantoor

Waterontharders worden steeds bekender en vaker gebruikt. Een waterontkalker – de naam zegt het al – zorgt ervoor dat de kalk uit het water gefilterd wordt voordat het water het huis, kantoor of gebouw binnenkomt. Bij Van Meerendonk Waterontharders zijn verschillende types waterontkalkers beschikbaar, aangepast op het type huishouden of doel.

Maar welke waterontharder is dan de beste keus?

Gebruik onze keuzehulp tool


De voordelen van een waterontharder zijn:  minder zeep gebruiken  minder schoonmaken  minder huidklachten  vergroot de levensduur van apparaten  lagere energiekosten

Kies hieronder welke situatie voor jou van toepassing is.

Voor thuis

Een waterontharder kopen zorgt voor minder kalkaanslag. Je was wordt schoner, je apparaten gaan langer mee én je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig! Bekijk hier de voordelen van zacht water, door een waterontharder in huis aan te sluiten.

Lees meer

Voor bedrijven

Een waterontharder is een goede keuze voor bedrijven. Een waterontharder kopen vermindert onderhouds- en vervangingskosten door het voorkomen van kalkaanslag in het gehele pand. Lees hier meer over alle voordelen die een waterontkalker biedt voor bedrijven.

Lees meer

Voor nieuwbouw

Wanneer je net gaat wonen in een nieuwbouwwoning is dit hét moment om een waterontkalker te installeren. Voorkom kalkaanslag en houd jouw nieuwe sanitair in goede staat en geniet vervolgens blijvend van de voordelen van een waterontharder. Voorkomen is beter dan genezen!

Lees meer