Waterontharder voor nieuwbouw

Is de woning nog gloednieuw en net afgerond? Voorkomen is altijd beter dan genezen. Houd jouw nieuwe woning in goede staat door een waterontharder te installeren. Een waterontharder filtert de kalk uit het leidingwater. Hierdoor ontstaat er geen kalkaanslag in de leidingen en in je apparaten. Zo houd je jouw nieuwe woning kalkvrij. 

waterontharder nieuwbouw

Profiteer ook van het nieuwbouw-collectief

Voor nieuwbouwprojecten is het erg interessant om direct na de oplevering een waterontharder te plaatsen. Wanneer je een nieuwe woning aanschaft is natuurlijk het moment om een waterontharder aan te schaffen. Jouw sanitair, keuken, badkamer, tegels, warmwater voorziening, alles blijft kalkvrij.

Collectief een aanvraag doen

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat mensen samen met andere bewoners in de straat collectief aanvragen doen. Zo ontstaat er een win-win situatie. Wanneer je meerdere waterontharders afneemt, koop je goedkoper in! Bovendien hebben wij altijd een model dat eenvoudig geplaatst kan worden in je meterkast, daar waar jouw watermeter komt! Geen grote omleidingen en/of hak- en breekwerk. En bovendien staat de waterontharder niet in het zicht.

Informatiepakket
Wil je meer informatie over het nieuwbouw collectief? Vraag hieronder een gratis offerte aan! De kun je direct genieten van de voordelen die een waterontkalker biedt.

Voordelen waterontharder nieuwbouw

  • Voorkom vanaf het eerste moment schade aan leidingen en apparaten
  • Voorkom schoonmaakwerk aan tegels en vloeren
  • Minder nodig onderhoud
  • Direct beter smakend water
  • Minder benodigd schoonmaakmiddel
  • Zacht water is beter voor je huid
  • Onthardingszout is gemakkelijk bij te vullen

Wil je meer informatie over het nieuwbouw collectief? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Ons assortiment waterontharders voor nieuwbouw:

Reviews

Wij zijn een tevreden klant! Heerlijk zacht water en geen aanslag meer. Snel gemonteerd en vakkundig geadviseerd. Echte aanrader, dit bedrijf!

- Karl Sluiter

‘Ik beveel de waterontharder regelmatig aan, bijvoorbeeld met verjaardagen en zelfs in de sportschool. Mijn ouders wilden er eigenlijk ook graag één, maar zij wonen helaas in een appartementencomplex. Ik ben heel blij dat onze woning wel geschikt bleek. Daarnaast vind ik vind het heel fijn het geen elektrisch systeem is. Als de stoppen dan een keer doorslaan is er niks aan de hand. Het spoelen van het toestel, regenereren wordt het ook wel genoemd. gaat trouwens automatisch. Als ik op vakantie ben, hoef ik me nergens zorgen over te maken. Het systeem verbruikt tenslotte geen onnodig water. De ideale oplossing!’

- Edwin

Het echtpaar uit Nieuw Buinen is lovend over de service van Van Meerendonk. ‘De verkoper die hier aan huis is geweest heeft ons veel informatie gegeven en geadviseerd over de waterontharder die we voor ons tweepersoons huishouden nodig hebben. De monteur werkte snel en netjes en we hoeven ook niet in de gaten te houden wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Dat wordt allemaal netjes door Van Meerendonk bijgehouden. Daar worden we helemaal in ontzorgd. We kunnen het iedereen aanraden. En dat hebben we trouwens ook al bij veel familieleden en kennissen gedaan!’

- Meneer A.