Waterontharder voor nieuwbouw


Is de woning nog gloednieuw en net afgerond? Voorkomen is altijd beter dan genezen. Houd jouw nieuwe woning in goede staat door een waterontharder te installeren. Een waterontharder filtert de kalk uit het leidingwater. Hierdoor ontstaat er geen kalkaanslag in de leidingen en in je apparaten. Zo houd je jouw nieuwe woning kalkvrij. 

Profiteer ook van het nieuwbouw-collectief

Voor nieuwbouwprojecten is het erg interessant om direct na de oplevering een waterontharder te plaatsen. Wanneer je een nieuwe woning aanschaft is natuurlijk het moment om een waterontharder aan te schaffen. Jouw sanitair, keuken, badkamer, tegels, warmwater voorziening, alles blijft kalkvrij.

Wat tegenwoordig veel gebeurt is dat er collectief aanvragen worden gedaan, samen met de nieuwe bewoners in jouw straat. Zo ontstaat er een win-win situatie, wanneer je meerdere waterontharders afneemt koopt je goedkoper in! Bovendien hebben wij altijd een model die eenvoudig geplaatst kan worden in je meterkast, daar waar jouw watermeter komt! Geen grote omleidingen en of hak en breekwerk, en de waterontharder niet in het zicht.

Informatiepakket
Wil je meer informatie over het nieuwbouw collectief? Vraag een gratis offerte aan!

Ons assortiment waterontharders voor nieuwbouw: