Waterontharder voor nieuwbouw

Is de woning nog gloednieuw en net afgerond? Voorkomen is altijd beter dan genezen. Houd jouw nieuwe woning in goede staat door een waterontharder te installeren. Een waterontharder filtert de kalk uit het leidingwater. Hierdoor ontstaat er geen kalkaanslag in de leidingen en in je apparaten. Zo houd je jouw nieuwe woning kalkvrij. 

waterontharder nieuwbouw

Profiteer ook van het nieuwbouw-collectief

Voor nieuwbouwprojecten is het erg interessant om direct na de oplevering een waterontharder te plaatsen. Wanneer je een nieuwe woning aanschaft is natuurlijk het moment om een waterontharder aan te schaffen. Jouw sanitair, keuken, badkamer, tegels, warmwater voorziening, alles blijft kalkvrij.

Collectief een aanvraag doen

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat mensen samen met andere bewoners in de straat collectief aanvragen doen. Zo ontstaat er een win-win situatie. Wanneer je meerdere waterontharders afneemt, koop je goedkoper in! Bovendien hebben wij altijd een model dat eenvoudig geplaatst kan worden in je meterkast, daar waar jouw watermeter komt! Geen grote omleidingen en/of hak- en breekwerk. En bovendien staat de waterontharder niet in het zicht.

Informatiepakket
Wil je meer informatie over het nieuwbouw collectief? Vraag hieronder een gratis offerte aan! De kun je direct genieten van de voordelen die een waterontkalker biedt.

Voordelen waterontharder nieuwbouw

  • Voorkom vanaf het eerste moment schade aan leidingen en apparaten
  • Voorkom schoonmaakwerk aan tegels en vloeren
  • Minder nodig onderhoud
  • Direct beter smakend water
  • Minder benodigd schoonmaakmiddel
  • Zacht water is beter voor je huid
  • Onthardingszout is gemakkelijk bij te vullen

Wil je meer informatie over het nieuwbouw collectief? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Ons assortiment waterontharders voor nieuwbouw:

Reviews

Ouderwetse superservice! Eigenaar van Van Meerendonk Johannes heeft onze waterontharder eigenhandig elders geplaatst op een meer toegankelijke plaats in onze garage/bijkeuken. Hij nam de tijd, werkt nauwkeurig, is bovendien erg vriendelijk en dat gratis. Bij deze nogmaals bedankt voor de adequate oplossing en top service!
Ruud & Karin vd Ven

- Ruud

We hebben het nu meer dan een jaar, en het zijn zeer vriendelijke mensen en een goede uitleg. Was ook snel gemonteerd en netjes gewerkt. Ook al een nieuwe voorraad ontvangen na een dag bestelden geleverd. Geweldig toch! Geen kalkaanslag meer, echt niet, en veel minder schoonmaak spullen en zeep en shampoo nodig. Wij zijn zeer tevreden!

- Grada Bakker

Goede informatie en uitleg vooraf. De waterontharder doet prima zijn werk en dat is vanaf de eerste dag te merken. De installatie ging vlot en vakkundig.

- Paul van Alphen