Waterontharder voor nieuwbouw


Is de woning nog gloednieuw en net afgerond? Voorkomen is altijd beter dan genezen. Houd jouw nieuwe woning in goede staat door een waterontharder te installeren. Een waterontharder filtert de kalk uit het leidingwater. Hierdoor ontstaat er geen kalkaanslag in de leidingen en in je apparaten. Zo houd je jouw nieuwe woning kalkvrij. 

Profiteer ook van het nieuwbouw-collectief

Voor nieuwbouwprojecten is het erg interessant om direct na de oplevering een waterontharder te plaatsen. Wanneer u een nieuwe woning aanschaft is natuurlijk het moment om een waterontharder aan te schaffen. Uw sanitair, keuken, badkamer, tegels, warmwater voorziening, alles blijft kalkvrij.

Wat tegenwoordig veel gebeurt is dat er collectief aanvragen worden gedaan, samen met de nieuwe bewoners in uw straat. Zo ontstaat er een win win situatie, wanneer u meerdere waterontharders afneemt koopt u goedkoper in! Bovendien hebben wij altijd een model die eenvoudig geplaatst kan worden in uw meterkast, daar waar uw watermeter komt! Geen grote omleidingen en of hak en breekwerk, en de waterontharder niet in het zicht.

Informatiepakket
Wilt u meer informatie over het nieuwbouw collectief? Vraag een gratis offerte aan!

Ons assortiment waterontharders voor nieuwbouw:

waterontharder

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze waterontharders? Vraag dan een gratis offerte aan. Of kom langs in een van onze showrooms voor meer informatie en advies.