Waterontharder voor nieuwbouw

Is de woning nog gloednieuw en net afgerond? Voorkomen is altijd beter dan genezen. Houd jouw nieuwe woning in goede staat door een waterontharder te installeren. Een waterontharder filtert de kalk uit het leidingwater. Hierdoor ontstaat er geen kalkaanslag in de leidingen en in je apparaten. Zo houd je jouw nieuwe woning kalkvrij. 

waterontharder nieuwbouw

Profiteer ook van het nieuwbouw-collectief

Voor nieuwbouwprojecten is het erg interessant om direct na de oplevering een waterontharder te plaatsen. Wanneer je een nieuwe woning aanschaft is natuurlijk het moment om een waterontharder aan te schaffen. Jouw sanitair, keuken, badkamer, tegels, warmwater voorziening, alles blijft kalkvrij.

Collectief een aanvraag doen

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat mensen samen met andere bewoners in de straat collectief aanvragen doen. Zo ontstaat er een win-win situatie. Wanneer je meerdere waterontharders afneemt, koop je goedkoper in! Bovendien hebben wij altijd een model dat eenvoudig geplaatst kan worden in je meterkast, daar waar jouw watermeter komt! Geen grote omleidingen en/of hak- en breekwerk. En bovendien staat de waterontharder niet in het zicht.

Informatiepakket
Wil je meer informatie over het nieuwbouw collectief? Vraag hieronder een gratis offerte aan! De kun je direct genieten van de voordelen die een waterontkalker biedt.

Voordelen waterontharder nieuwbouw

  • Voorkom vanaf het eerste moment schade aan leidingen en apparaten
  • Voorkom schoonmaakwerk aan tegels en vloeren
  • Minder nodig onderhoud
  • Direct beter smakend water
  • Minder benodigd schoonmaakmiddel
  • Zacht water is beter voor je huid
  • Onthardingszout is gemakkelijk bij te vullen

Wil je meer informatie over het nieuwbouw collectief? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Ons assortiment waterontharders voor nieuwbouw:

Reviews

‘In februari 2021 hebben wij een nieuwe badkamer geplaatst met koperkleurige kranen. Mede door de nieuwe badkamer waren wij van plan om een waterontharder te plaatsen. Toen wij Van Meerendonk op de huishoudbeurs in Utrecht vorig jaar tegenkwamen, hebben toen geen enkel moment twijfel en gelijk een afspraak gemaakt om er 1 bij ons te komen plaatsen. Met een beurskorting erbij, was dat ook mooi meegenomen. We hebben het nu al ruim 5 maanden en zijn zeer tevreden over. Geen kalkaanslag meer in de badkamer en op de kranen. Ik zou deze ontkalker zeker aanbevelen.’

- Henry Frijde

‘Goede uitleg gehad en snel en vakkundig geplaatst. Top!’

- Dinant Bakker

‘Alles snel en volgens verwachtingen.
Duidelijke uitleg en de montage verliep ook goed en netjes.’

- Spieketmann