Waterontharder voor thuis

Steeds meer huishoudens schaffen tegenwoordig een waterontharder aan voor het water ontkalken thuis. Misschien merk je dat ook in je omgeving. Heb je een enthousiaste buurman die blij is met zijn aanschaf, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden? Dat begrijpen we natuurlijk, want de voordelen die waterontharders met zich meebrengen worden in steeds vaker erkend, overal ter wereld!

waterontharder thuis

Water ontkalken thuis

Welke waterontharder is geschikt voor jouw woning? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een waterontharder die we bij jou thuis kunnen aansluiten. Zo kun je thuis water ontkalken en genieten van heerlijk kalkvrij water!

Voordelen waterontharder voor thuis

Een waterontharder brengt verschillende voordelen met zich mee:

Geen kalkaanslag in je woning
Makkelijker schoonmaken
Besparen op schoonmaakmiddel
Schone leidingen, schone apparaten
Langere levensduur van apparaten
Minder huidirritatie

Installatie waterontharder thuis

Van Meerendonk werkt in een gespecialiseerd team. Wij komen graag bij je langs om de waterontharder te installeren. Een waterontharder kan in een compacte ruimte, zoals de meterkast of een kruipruimte, worden geplaatst. Vrijwel iedere woning is hier dus voor geschikt. Na de installatie kun je direct genieten van de voordelen van zacht water. Het enige wat je hoeft te doen, is regelmatig het zout voor de waterontharder aan te vullen. Neem nu contact op!

Ons assortiment waterontharders voor thuis:

Reviews

Ouderwetse superservice! Eigenaar van Van Meerendonk Johannes heeft onze waterontharder eigenhandig elders geplaatst op een meer toegankelijke plaats in onze garage/bijkeuken. Hij nam de tijd, werkt nauwkeurig, is bovendien erg vriendelijk en dat gratis. Bij deze nogmaals bedankt voor de adequate oplossing en top service!
Ruud & Karin vd Ven

- Ruud

We hebben het nu meer dan een jaar, en het zijn zeer vriendelijke mensen en een goede uitleg. Was ook snel gemonteerd en netjes gewerkt. Ook al een nieuwe voorraad ontvangen na een dag bestelden geleverd. Geweldig toch! Geen kalkaanslag meer, echt niet, en veel minder schoonmaak spullen en zeep en shampoo nodig. Wij zijn zeer tevreden!

- Grada Bakker

Goede informatie en uitleg vooraf. De waterontharder doet prima zijn werk en dat is vanaf de eerste dag te merken. De installatie ging vlot en vakkundig.

- Paul van Alphen