Waterontharder voor thuis

Steeds meer huishoudens schaffen tegenwoordig een waterontharder aan voor het water ontkalken thuis. Misschien merk je dat ook in je omgeving. Heb je een enthousiaste buurman die blij is met zijn aanschaf, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden? Dat begrijpen we natuurlijk, want de voordelen die waterontharders met zich meebrengen worden in steeds vaker erkend, overal ter wereld!

waterontharder thuis

Water ontkalken thuis

Welke waterontharder is geschikt voor jouw woning? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een waterontharder die we bij jou thuis kunnen aansluiten. Zo kun je thuis water ontkalken en genieten van heerlijk kalkvrij water!

Voordelen waterontharder voor thuis

Een waterontharder brengt verschillende voordelen met zich mee:

Geen kalkaanslag in je woning
Makkelijker schoonmaken
Besparen op schoonmaakmiddel
Schone leidingen, schone apparaten
Langere levensduur van apparaten
Minder huidirritatie

Installatie waterontharder thuis

Van Meerendonk werkt in een gespecialiseerd team. Wij komen graag bij je langs om de waterontharder te installeren. Een waterontharder kan in een compacte ruimte, zoals de meterkast of een kruipruimte, worden geplaatst. Vrijwel iedere woning is hier dus voor geschikt. Na de installatie kun je direct genieten van de voordelen van zacht water. Het enige wat je hoeft te doen, is regelmatig het zout voor de waterontharder aan te vullen. Neem nu contact op!

Ons assortiment waterontharders voor thuis:

Reviews

‘In februari 2021 hebben wij een nieuwe badkamer geplaatst met koperkleurige kranen. Mede door de nieuwe badkamer waren wij van plan om een waterontharder te plaatsen. Toen wij Van Meerendonk op de huishoudbeurs in Utrecht vorig jaar tegenkwamen, hebben toen geen enkel moment twijfel en gelijk een afspraak gemaakt om er 1 bij ons te komen plaatsen. Met een beurskorting erbij, was dat ook mooi meegenomen. We hebben het nu al ruim 5 maanden en zijn zeer tevreden over. Geen kalkaanslag meer in de badkamer en op de kranen. Ik zou deze ontkalker zeker aanbevelen.’

- Henry Frijde

‘Goede uitleg gehad en snel en vakkundig geplaatst. Top!’

- Dinant Bakker

‘Alles snel en volgens verwachtingen.
Duidelijke uitleg en de montage verliep ook goed en netjes.’

- Spieketmann