Waterontharder voor thuis


Meer en meer huishoudens schaffen tegenwoordig een waterontharder aan voor het water ontkalken thuis. Misschien merk je dat ook in je omgeving. Heb je een enthousiaste buurman die blij is met zijn aanschaf, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden? Dat begrijpen we natuurlijk, want de voordelen die waterontharders met zich meebrengen worden in toenemende mate erkend, over de hele wereld!

Een waterontharder thuis

Welke waterontharder is geschikt voor jouw woning? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een waterontharder die we bij jou thuis kunnen aansluiten. Zo kun je thuis water ontkalken en genieten van heerlijk kalkvrij water!

Voordelen waterontharder

Een waterontharder brengt verschillende voordelen met zich mee:

Installatie waterontharder

Van Meerendonk werkt in een gespecialiseerd team. Wij komen graag bij je langs om de waterontharder te installeren. Een waterontharder kan in een compacte ruimte, zoals de meterkast of een kruipruimte, worden geplaatst. Vrijwel iedere woning is hier dus voor geschikt. Na de installatie kun je direct genieten van de voordelen van zacht water. Het enige wat je hoeft te doen, is regelmatig het waterontharder zout aan te vullen. Neem nu contact op!

Ons assortiment waterontharders voor thuis:

Al ruim 3.000 huishoudens gingen je voor!

Geweldige service, hadden ergens aan gedraaid wat niet mocht. werd gratis een nieuwe geïnstalleerd door Dennis. vandaag voor het eerst gebruikt voelt na het douche heerlijk aan. eigenlijk nog te veel doucheschuim en shampoo gebruikt, al doende leer men.

- Ria

Wij hebben voor van Meerendonk waterontharder gekozen ivm de nieuwe keuken en de waterdamp haard. zijn blij verrast dat ook het douchen nu fijner aanvoelt.
Erg tevreden met de ontharder.

- Mark

Vanaf 2015 de waterontharder, wat een topinvestering. En nu pas de Quooker Cube+ laten plaatsen. Geweldig, weer een fantastische investering bij van Meerendonk. Een bedrijf wat doet wat ze zeggen, ga zo door!!!

- W. Lagerman