Waterontharder voor thuis

Meer en meer huishoudens schaffen tegenwoordig een waterontharder aan voor het water ontkalken thuis. Misschien merk je dat ook in je omgeving. Heb je een enthousiaste buurman die blij is met zijn aanschaf, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden? Dat begrijpen we natuurlijk, want de voordelen die waterontharders met zich meebrengen worden in toenemende mate erkend, over de hele wereld!

waterontharder thuis

Een waterontharder thuis

Welke waterontharder is geschikt voor jouw woning? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een waterontharder die we bij jou thuis kunnen aansluiten. Zo kun je thuis water ontkalken en genieten van heerlijk kalkvrij water!

Voordelen waterontharders

Een waterontharder brengt verschillende voordelen met zich mee:

Geen kalkaanslag in je woning
Makkelijker schoonmaken
Besparen op schoonmaakmiddel
Schone leidingen, schone apparaten
Langere levensduur van apparaten
Minder huidirritatie

Installatie waterontharder

Van Meerendonk werkt in een gespecialiseerd team. Wij komen graag bij je langs om de waterontharder te installeren. Een waterontharder kan in een compacte ruimte, zoals de meterkast of een kruipruimte, worden geplaatst. Vrijwel iedere woning is hier dus voor geschikt. Na de installatie kun je direct genieten van de voordelen van zacht water. Het enige wat je hoeft te doen, is regelmatig het waterontharder zout aan te vullen. Neem nu contact op!

Ons assortiment waterontharders voor thuis:

Reviews

‘Duidelijke informatie gekregen bij het eerste gesprek, vriendelijke monteur die ook goeie uitleg gaf. We zijn zeer tevreden met onze waterontharder.’

- Loning

Zeer tevreden over de installatie en de werking van het systeem

- Stam

Super tevreden, goede uitleg en installatie. Ben er blij mee

- Dirk Vos