Waterontharder voor thuis


Meer en meer huishoudens schaffen tegenwoordig een waterontharder aan. Misschien merk je dat ook in je omgeving. Heb je een enthousiaste buurman die blij is met zijn aanschaf, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden? Dat begrijpen we natuurlijk, want de voordelen die waterontharders met zich meebrengen worden in toenemende mate erkend, over de hele wereld!

Een waterontharder thuis

Welke waterontharder is geschikt voor jouw woning? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een waterontharder die we bij jou thuis kunnen aansluiten.

Ons assortiment waterontharders voor thuis:

Al ruim 3.000 huishoudens gingen je voor!

Ruim een jaar geleden is onze ontharder geplaatst. Eerder hadden wij een waterhardheid van 12. Dat is nu zo anders. Het water is zachter. Onze huid is zachter en veel minder droog. Er zitten geen kalkranden meer in de toiletpotten en rondom onze kranen. Alles wat water gebruikt blijft schoner en frisser, zonder kalkaanslag. Wat een oplossing. Heel blij mee!

- Lidwien

Wij zijn erg tevreden met de door van Meerendonk geleverde waterontharder. Deze zeer compacte ontharder ook super netjes gemonteerd . Na ongeveer 3 maand werden we zelfs nog een gebeld hoe de waterontharder ons bevalt. dat noem ik nog een top. Ik beveel daarom ook iedereen dit bedrijf aan 👌

- Marcel Oldenburger

Na een goede uitleg van de vertegenwoordiger hebben we besloten een waterontharder aan te schaffen. Binnen zeer korte tijd is de ontharder ook geplaatst. Inmiddels 3 maanden verder en het bevalt prima. Zeer tevreden over de snelle service en het zachte water in huis.

- Jean-Paul Arnts
waterontharder

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze waterontharders? Vraag dan een gratis offerte aan. Of kom langs in een van onze showrooms voor meer informatie en advies.