Een waterontharder is van meerwaarde voor je bedrijf

Als ondernemer zit je met allerlei overheadkosten. En die kunnen flink in de papieren lopen. Mogelijkheden om daarop te bezuinigen zijn dan ook altijd welkom. Met de aanschaf van een waterontharder kun je heel wat kosten besparen. Het is een investering die zich vanzelf terugverdient en ook nog eens werk – en dus arbeidskosten – bespaart!

Kosten besparen

Het water in Nederland is relatief hard. Met andere woorden: het bevat veel kalk. In bepaalde provincies, zoals Overijssel, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg is de waterhardheid erg hoog. In Friesland, Flevoland en delen van Gelderland is het water het minst hard. Wanneer hard water opwarmt of verdampt, treedt er kalkafzetting op. En juist die kalkaanslag kan voor schade aan leidingen en apparatuur zorgen. Dat brengt kosten met zich mee die je gemakkelijk had kunnen voorkomen..

Waterontharder bedrijf

Met een wat grotere installatie voor bedrijven is dat namelijk eenvoudig te verhelpen. Er hoeft niet achter elke machine een apparaat worden aangesloten, maar één installatie is genoeg voor het hele systeem: de vaatwasser, wasmachine(s), spoelbakken, toiletten en kranen.

Voordelen

Het levert je de volgende voordelen op:

‘Het scheelt echt handenvol werk’

‘Het is gewoon ideaal’

Een horeca-ondernemer waarbij wij enige tijd geleden een dergelijke installatie mochten plaatsen, is zeer enthousiast: ‘Zonder waterontharder krijg je geheid allemaal kalkaanslag in je wasbakken, toiletten en natuurlijk op de glazen. Met zo’n installatie hoef je niet bij elke machine een waterontharder te hebben. We hebben er elke dag plezier van. Het scheelt echt handenvol werk. Ook het schoonmaken gaat sneller als er geen kalk in het water zit. Het is gewoon ideaal.’

Ruim assortiment

We hebben een ruim assortiment waterontharders voor bedrijven en kantoren. Onze medewerkers kunnen je daar uitgebreid over informeren. Of het nu gaat om een bed & breakfast, hotel, sportclub, appartementen of horeca, afhankelijk van de benodigde capaciteit kunnen deze industriële ontharders pieken van 5,4 tot 21 kubieke meter per uur.

Een investering die zich terugverdient

Een waterontharder voor je bedrijf is een investering die zich terugverdient. Dat maakt een dergelijk apparaat van grote meerwaarde. Niet alleen vanwege de financiële voordelen, maar ook omdat zacht water beter is voor je huid en lekkerder smaakt. Wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Zo onderhoud je je waterontharder

Door je waterontharder op de juiste manier te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Maar hoe verzorg je het onderhoud van je waterontharder eigenlijk?

Meer informatie

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Ga je binnenkort op vakantie? Kijk nog wel om naar je waterontharder! Lees hier waar je aan moet denken.

Meer informatie

‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren’

Sinds Patrick Meis 15 maanden geleden een waterontharder liet installeren via Van Meerendonk, merkt hij veel voordelen. Lees meer wat hij vindt van het product!

Meer informatie

Is hard water ongezond?

Zacht water heeft veel voordelen. Maar betekent dat dat hard water ongezond is? Lees er hier alles over!

Meer informatie

De kunst van koffie

Als jij écht van je koffie wilt kunnen genieten, is een waterontharder onontbeerlijk. Waarom? Je leest het in dit blog.

Meer informatie

‘De waterontharder verbeterde de gevoelige huid van mijn vrouw’

Sinds Rob en Reina anderhalf jaar geleden een waterontharder van Van Meerendonk lieten installeren, is Reina’s huid flink opgeknapt. Lees meer!

Meer informatie

De beste waterontharder? Die van Van Meerendonk natuurlijk!

Waarom wij zeggen dat we de beste waterontharder hebben? Dat heeft te maken met het KIWA-keurmerk. Je leest er hier alles over.

Meer informatie

Waterontharder en huishoudapparatuur: een gouden combinatie

Wist je dat je met een waterontharder lagere energiekosten hebt? En dat je apparatuur langer meegaat? Lees er hier meer over.

Meer informatie

6 waterbesparende tips voor jou

Met deze waterbesparende tips kun je op jaarbasis aardig wat geld besparen. Lees hier hoe je dat kunt doen!

Meer informatie