Hoe werkt een Quooker?

Bespaar tijd, water, ruimte en energie met een Quooker!

Met een Quooker bespaar je tijd, water, ruimte op het aanrecht en energie. Het is bijna te mooi om waar te zijn…

Hoe werkt een Quooker?

Iedereen weet dat je verantwoord met water hoort om te gaan. Met een Quooker bespaar je meteen veel water. Hoe zit dat? Als je water kookt in een waterkoker dan wordt er standaard te veel water gekookt. Dat draagt bij aan verspilling van het water en de energie die ervoor gebruikt wordt. Met de Quooker tap je precies de hoeveelheid kokend water die je nodig hebt. Niet meer en niet minder. De waterkoker is dan overbodig, dit scheelt ruimte op het aanrecht. Weer een stekker minder! 

Verspilling verminderen

Meteen kokend water uit de Quooker levert direct tijdwinst op. Dit is zeker handig als er in het spitsuur bij thuiskomst gekookt moet worden. Bovendien, als er warm water getapt wordt, laten veel mensen het water een tijdje stromen totdat het warm is. Wederom water- en energieverspilling. Verspilling die je vermijdt door middel van een Quooker.

Feestje op aanrecht

Ook klaar met al het gesjouw van flessen mineraalwater? Quooker levert nu naast kokend water ook koel water, warm water en bruisend water! En dit alles uit een kraan! Je bepaalt nu zelf hoe zoet je bruisende drankje wordt, je kunt zelf smaakjes kiezen en het is altijd vers. Geen frisdrankflessen meer en een waar feestje op je eigen aanrecht!

Bespaar energie en water met Quooker

Direct kokend water uit de kraan is niet alleen handig. Met een Quooker kun je ook energie en water besparen. Wil je weten hoeveel? En wat dit betekent voor jouw portemonnee? Doe dan de bespaarcheck op quooker.nl. Binnen een minuut zie je wat jouw huishouden verbruikt en wat je met een Quooker bespaart. 

Ga naar quooker.nl/besparen en ontdek jouw voordeel.

Aanbieding! In combinatie met aanschaf van een Hydro@Home waterontharder 50% korting op de montage van de Quooker betaal je in plaats van 250 euro nu maar 125 euro!

Interesse in een quooker?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Consent*