Wil je een waterontharder kopen? Hier moet je op letten

Je wilt een waterontharder kopen. Maar bij een eerste oriënterend rondje op internet raak je al helemaal de weg kwijt. Natuurlijk pretendeert iedere aanbieder het beste apparaat te verkopen. Maar wie moet je nu geloven? En waar moet je op letten? Wat is voor jou de beste keuze?

Waterontharder kopen redenen

Allereerst heb je een of meer goede redenen om een waterontharder aan te schaffen:

  • je hebt last van eczeem of een andere huidaandoening
  • je hebt de lekkere smaak van zacht water leren kennen en wilt daar niet meer zonder
  • je wilt een langere levensduur voor je wasmachine en vaatwasser
  • je wilt meer gemak bij het schoonmaken
  • je weet dat apparaten zonder kalkaanslag beduidend minder energie gebruiken
  • je wilt besparen op je schoonmaak- en zeepproducten
waterontharder kopen

Koop het apparaat dat doet wat hij belooft

Er zijn veel verschillende soorten waterontharders op de markt. Van magnetische waterontharders en waterontharders die werken op zout tot waterontharders met filters. Allemaal met hun eigen kwaliteiten en prijsklassen. Maar omdat jij goede redenen hebt om binnenkort afscheid te nemen van hard water is het wel belangrijk dat je het goede apparaat aanschaft. Je wilt immers een waterontharder kopen die doet wat hij belooft.

KIWA-keurmerk

Nu kunnen wij ook, net als al die andere aanbieders, beweren dat onze waterontharder voor jou de beste keuze is. Maar zou het niet veel geloofwaardiger zijn als een objectieve partij tot die conclusie is gekomen? Want dát is nu precies wat er bij ons is gebeurd: onze Hydro@Home waterontharder is de eerste waterontharder in Nederland die het KIWA-keurmerk heeft mogen ontvangen. En daar zijn we maar wat trots op!

Veiligheid, doelmatigheid en duurzaamheid

KIWA test en certificeert producten die worden toegepast in zowel industriële als huishoudelijke (drink)waterinstallaties. Het KIWA-keur is een kwaliteitsmerk dat aangeeft dat niet alleen de producten voldoen aan de eisen met betrekking tot veiligheid, doelmatigheid en duurzaamheid, maar dat daarnaast ook het hele productieproces voldoet op het gebied van kwaliteitsbeheersing.

Hydro@Home

In een eigen, modern geoutilleerd testlaboratorium, heeft KIWA onze Hydro@Home getest. En deze voldeed aan alle KIWA-beoordelingsrichtlijnen. Dankzij dit keurmerk ben jij er dus van verzekerd dat je voor een écht goed en hoogwaardig product kiest.

Vraag een adviesgesprek aan

Wij leveren verschillende modellen, zodat er altijd wel eentje is die bij jouw huishouden en in jouw meterkast, kelder of kruipruimte past. Of je nu alleen woont of samen met een groot gezin. Uiteraard kunnen we je daarin adviseren. Wanneer je een adviesgesprek aanvraagt, bij jou thuis of bij ons in de showroom te Stadskanaal of Zwaag, kunnen we je er alles over vertellen.

Een waterontharder kopen doe je zo

Als je besluit om een waterontharder aan te schaffen, komt onze monteur bij je langs om hem te installeren. Zodra het apparaat geïnstalleerd is, is hij klaar voor gebruik. Het ontkalken van je leidingwater gaat vanaf dat moment helemaal automatisch. Het enige wat je moet doen is eens in de vier tot zes weken het onthardingszout vervangen.

Waarom langer wachten?

Een waterontharder koper is eigenlijk heel gemakkelijk. Het enige wat je er zelf aan moet doen, is de beslissing nemen. Want zodra jij de knoop hebt doorgehakt, zorgen wij dat je ontharder geleverd en geïnstalleerd wordt, zodat alles naar wens werkt en jij onmiddellijk van zacht water kunt genieten. Waarom zou je nog langer wachten?