‘Haar eczeem is enorm afgenomen’

Ze hebben hun waterontharder nog geen jaar, maar meneer en mevrouw A. willen niet meer zonder. ‘Mijn vrouw heeft last van eczeem en we hadden ergens gelezen dat zacht water een helende werking heeft. En dat is inderdaad zo. We zien een duidelijke verbetering in haar eczeem. Ja, het gaat echt een stuk beter’, vindt meneer A.

eczeem

Mooie reviews

In hun zoektocht naar een waterontharder, onder andere voor het eczeem van mevrouw A., kwam het gepensioneerde echtpaar uit Nieuw Buinen al snel bij het bedrijf in Stadskanaal uit. ‘Ik ben gaan googelen en zag dat Van Meerendonk heel goede reviews heeft. Zodoende hebben we met hen contact opgenomen. Er kwam hier iemand bij ons thuis die gekeken heeft naar onze woonsituatie en behoeftes. We kregen veel informatie, diverse foldertjes en een aantal opties. Uiteindelijk kwamen we uit op een klein model dat voldoende is voor het hele huis en geschikt is voor ons tweepersoons huishouden.’

Prima voorbereiding

‘Hij heeft alles zó goed voorbereid dat de monteur die hier kwam om de waterontharder te installeren heel snel klaar was’, vervolgt meneer A. waarderend. ‘Hij installeerde de waterontharder bij de voordeur onder de vloer. Bij de watermeter. De zoutbak zit in de meterkast, daar was voldoende ruimte. Hij was snel klaar en heeft alles ook weer keurig achtergelaten. Wij hoefden zelf helemaal niets te doen.’

Veel voordelen

Naast het afgenomen eczeem van de vrouw des huizes, verneemt het echtpaar nog meer voordelen van hun nieuwe aanschaf. ‘We hoeven veel minder zeep in de vaatwasser en de wasmachine te doen, de kalkaanslag in de badkamer is verleden tijd, en er blijven geen strepen op de auto achter als ik deze gewassen heb’, somt meneer A. op. ‘Het water voelt heel zacht aan de handen. En het smaakt ook veel lekkerder dan voorheen.’

‘Alles werd voor ons geregeld’

Goede ervaringen

‘Ik had gehoord dat waterontharders veel lawaai maken, maar deze is heel stil. Hij zit vlakbij onze slaapkamer, maar we horen hem niet. We zijn er zó tevreden over, dat we al verschillende familieleden en kennissen naar Van Meerendonk hebben doorgestuurd. We hebben alleen maar goede ervaringen met het bedrijf. Zij doen ook het onderhoud van de waterontharder en houden precies bij wanneer dat moet gebeuren. Dat gaat allemaal automatisch. Ook daar ontzorgen ze ons weer in. Echt perfect!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Zo onderhoud je je waterontharder

Door je waterontharder op de juiste manier te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Maar hoe verzorg je het onderhoud van je waterontharder eigenlijk?

Meer informatie

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Ga je binnenkort op vakantie? Kijk nog wel om naar je waterontharder! Lees hier waar je aan moet denken.

Meer informatie

‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren’

Sinds Patrick Meis 15 maanden geleden een waterontharder liet installeren via Van Meerendonk, merkt hij veel voordelen. Lees meer wat hij vindt van het product!

Meer informatie

Is hard water ongezond?

Zacht water heeft veel voordelen. Maar betekent dat dat hard water ongezond is? Lees er hier alles over!

Meer informatie

De kunst van koffie

Als jij écht van je koffie wilt kunnen genieten, is een waterontharder onontbeerlijk. Waarom? Je leest het in dit blog.

Meer informatie

‘De waterontharder verbeterde de gevoelige huid van mijn vrouw’

Sinds Rob en Reina anderhalf jaar geleden een waterontharder van Van Meerendonk lieten installeren, is Reina’s huid flink opgeknapt. Lees meer!

Meer informatie

De beste waterontharder? Die van Van Meerendonk natuurlijk!

Waarom wij zeggen dat we de beste waterontharder hebben? Dat heeft te maken met het KIWA-keurmerk. Je leest er hier alles over.

Meer informatie

Waterontharder en huishoudapparatuur: een gouden combinatie

Wist je dat je met een waterontharder lagere energiekosten hebt? En dat je apparatuur langer meegaat? Lees er hier meer over.

Meer informatie

6 waterbesparende tips voor jou

Met deze waterbesparende tips kun je op jaarbasis aardig wat geld besparen. Lees hier hoe je dat kunt doen!

Meer informatie