‘Haar eczeem is enorm afgenomen’

Ze hebben hun waterontharder nog geen jaar, maar meneer en mevrouw A. willen niet meer zonder. ‘Mijn vrouw heeft last van eczeem en we hadden ergens gelezen dat zacht water een helende werking heeft. En dat is inderdaad zo. We zien een duidelijke verbetering in haar eczeem. Ja, het gaat echt een stuk beter’, vindt meneer A.

eczeem

Mooie reviews

In hun zoektocht naar een waterontharder, onder andere voor het eczeem van mevrouw A., kwam het gepensioneerde echtpaar uit Nieuw Buinen al snel bij het bedrijf in Stadskanaal uit. ‘Ik ben gaan googelen en zag dat Van Meerendonk heel goede reviews heeft. Zodoende hebben we met hen contact opgenomen. Er kwam hier iemand bij ons thuis die gekeken heeft naar onze woonsituatie en behoeftes. We kregen veel informatie, diverse foldertjes en een aantal opties. Uiteindelijk kwamen we uit op een klein model dat voldoende is voor het hele huis en geschikt is voor ons tweepersoons huishouden.’

Prima voorbereiding

‘Hij heeft alles zó goed voorbereid dat de monteur die hier kwam om de waterontharder te installeren heel snel klaar was’, vervolgt meneer A. waarderend. ‘Hij installeerde de waterontharder bij de voordeur onder de vloer. Bij de watermeter. De zoutbak zit in de meterkast, daar was voldoende ruimte. Hij was snel klaar en heeft alles ook weer keurig achtergelaten. Wij hoefden zelf helemaal niets te doen.’

Veel voordelen

Naast het afgenomen eczeem van de vrouw des huizes, verneemt het echtpaar nog meer voordelen van hun nieuwe aanschaf. ‘We hoeven veel minder zeep in de vaatwasser en de wasmachine te doen, de kalkaanslag in de badkamer is verleden tijd, en er blijven geen strepen op de auto achter als ik deze gewassen heb’, somt meneer A. op. ‘Het water voelt heel zacht aan de handen. En het smaakt ook veel lekkerder dan voorheen.’

‘Alles werd voor ons geregeld’

Goede ervaringen

‘Ik had gehoord dat waterontharders veel lawaai maken, maar deze is heel stil. Hij zit vlakbij onze slaapkamer, maar we horen hem niet. We zijn er zó tevreden over, dat we al verschillende familieleden en kennissen naar Van Meerendonk hebben doorgestuurd. We hebben alleen maar goede ervaringen met het bedrijf. Zij doen ook het onderhoud van de waterontharder en houden precies bij wanneer dat moet gebeuren. Dat gaat allemaal automatisch. Ook daar ontzorgen ze ons weer in. Echt perfect!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Hoe kun je je water ontkalken?

Heb je in jouw woning last hard water en dus veel kalkaanslag? Dit kan erg vervelend zijn. Maar hoe kun je thuis je water ontkalken? Wat is de meest effectieve manier? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Meer informatie

Wat is hard en zacht water?

Als het gaat om drinkwater wordt er vaak gesproken over hard water en over zacht water. Maar wat is het precies? En wat is het verschil? En hoe maak je hard water zacht?

Meer informatie

Wat zijn de nadelen van een waterontharder?

Een waterontharder heeft flink wat voordelen: hij vermindert kalkaanslag, zorgt voor een besparing op je energierekening en is goed voor het milieu. Maar zijn er eigenlijk ook nadelen?

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Wil je weten waarom een waterontharder thuis nuttig kan zijn? In dit artikel zetten wij alle voordelen op een rijtje.

Meer informatie

Van Meerendonk waterontharders werken altijd, ook bij hoogwater

Wil je een waterontharder kopen die altijd werk? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres!

Meer informatie

‘Met een waterontharder in mijn appartementje geniet ik van zacht water’

Toen Levi (27) naar een gebied met hard water verhuisde, had zijn huid hier flink onder te lijden. Tot hij een waterontharder liet installeren. ‘Volgens mij heb ik Van Meerendonk direct gebeld toen de laatste verhuisdoos de drempel over was.’ Lees het hier!

Meer informatie

Een hoge prijs voor je waterontharder? De misverstanden uitgelicht!

In steeds meer woningen zie je ze (niet) hangen: een waterontharder. Toch zijn er nog veel misverstanden als het gaat om het apparaat. We ontkrachten ze in dit blog!

Meer informatie

Een waterontharder magneet, werkt dat of is het onzin?

Magnetische waterontharders zijn populair én goedkoop. Maar werken ze eigenlijk wel? Nee! In dit artikel lees je waarom niet.

Meer informatie

Wat is de beste waterontharder in 2024?

Wil je in 2024 een waterontharder kopen? Je leest hier wat de beste keus is voor jouw situatie.

Meer informatie