Onze waterontharder is KIWA-gekeurd!


De eerste waterontharder van het KIWA-keurmerk! De enige waterontharder in Nederland de KIWA gecertificeerd is.

De Delta Waterontharder van Van Meerendonk is de eerste en enige waterontharder in Nederland die het KIWA-keurmerk heeft mogen ontvangen voor haar waterontharders. En daar zijn we trots op!

Maar waarom vinden we dit zo belangrijk? Johannes van Meerendonk vertelt: ‘Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten voorzien van het veilig (drink-)water en kwalitatief goede apparatuur. Het KIWA-keurmerk biedt die garantie. Dit keurmerk is in 2011 in het leven geroepen om de veiligheid qua water te kunnen garanderen zodat het voor de consument en bedrijven duidelijk is bij de aanschaf van het product. Wij zijn de eerste die dit voor elkaar hebben weten te krijgen.’

Voor de consument veranderd er niet zoveel, behalve dat ze zeker weten dat het apparaat gekeurd is en dat alle onderdelen en grondstoffen die gebruikt worden in de ontharders geschikt zijn om in contact te komen met (drink-)water. Als bedrijf zijnde weet je ook zeker dat je het beste apparaat installeert en daarmee jouw klant ook voorziet van het beste product dat er te krijgen is.

Wat is KIWA?

Een KIWA gecertificeerd product heeft als meerwaarde dat je zeker weet dat dit product voldoet aan de hoge normen en richtlijnen die Nederland eist van ons drinkwater. Nederland heeft een goede kwaliteit drinkwater en die willen wij u ook garanderen nadat het door onze waterontharder heen is gegaan. En die garantie hebben we nu.

Deze ontwikkeling zorgt er nu voor dat er groot onderscheidt is ontstaan. Wij kunnen nu met een gerust hart zeggen dat er veel toestellen op de markt zijn die NIET goed gekeurd zijn.

Wil je zacht water van de waterontharder ervaren? Kom langs in onze showrooms in Stadskanaal en Zwaag of houd onze socials in de gaten voor alle beurzen en markten waar wij binnenkort te vinden zijn.

Al ruim 3.000 huishoudens gingen je voor!

We waren al langer van plan om een waterontharder aan te schaffen omdat we vrij hard water hebben. Toen we de badkamer hadden gerenoveerd, leek dat een goed moment. Na enig onderzoek en vergelijking hebben we voor Van Meerendonk gekozen. Niet alleen vanwege de waterontharder zelf, maar ook uit sociaal oogpunt als je kijkt hoe en waar de waterontharder wordt geproduceerd. Uitstekende keuze! Uitgebreid advies, er werd gekeken naar de beste oplossing om te installeren, en installatie was snel en netjes.

- Linda

Zeer tevreden over de voorlichting, installatie (zeer compact in de meterkast) en doorlooptijd. Met een aantal buren ook nog eens korting gekregen. Ook nu na een paar maanden erg tevreden over de zachtheid. Even wennen voor de huid maar wij willen niet meer terug. 👍😄

- Aaldrik Top

Wij hebben nu een aantal maanden geleden een waterontharder laten installeren. Als eerste moet ik zeggen dat de installatie en daarmee ook het aanleggen van wat extra leidingen erg goed ging. Er wordt netjes gewerkt. En nu we de waterontharder hebben merk je dat zaken veel schoner blijven. En je merkt het heel goed met douchen. Het water voelt echt zachter en je hebt nagenoeg geen zeep nodig.

- William Zegers