Onze waterontharders

Steeds meer mensen schaffen een waterontharder aan om het water te kunnen ontkalken thuis. Misschien heb je je enthousiaste buurman er al over gehoord, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden? Dat begrijpen wij, want door alle voordelen die de waterontharders met zich meebrengen word je ook blij.

Bij Van Meerendonk Waterontharders hebben we verschillende modellen waterontharders, zodat er altijd wel 1 in jouw huishouden past. Dit is o.a. afhankelijk van jouw waterverbruik en waar de waterontharder geplaatst wordt.

Hydrosoft waterontharders modellen

Bij Van Meerendonk Waterontharders hebben we 2 series waterontharders. De 100-serie en de 200-serie. Het grootste verschil tussen de series is het harsvolume. In elke serie hebben we 3 verschillende types zodat we de waterontharder overal kunnen monteren. 

Hydrosoft 100 Simplex

Kiwa-gekeurd
Harsvolume 3 liter
Volumestroom 1.500 liter/uur
1-4 personen

Hydrosoft 100 Simplex

Kiwa-gekeurd
Harsvolume 3 liter
Volumestroom 1.500 liter/uur
1-4 personen

Hydrosoft 200 Simplex

Kiwa-gekeurd
Harsvolume 2×3 liter
Volumestroom 2.600 liter/uur
1-8 personen
24/7 verzekerd van zacht water

Hydrosoft 200 Simplex

Kiwa-gekeurd
Harsvolume 2×3 liter
Volumestroom 2.600 liter/uur
1-8 personen
24/7 verzekerd van zacht water

Waarom een Van Meerendonk waterontharder?

De waterontharder van Van Meerendonk is de eerste en enige in Nederland die het Kiwa-keurmerk heeft ontvangen.

De Hydrosoft waterontharder is stroomloos  en spoelt alleen wanneer de hars verzadigd is.

Onze waterontharders worden gemaakt door maatwerkbedrijf De Brug in België. Doordat het lokaal (BeNeLux) gemaakt wordt hebben we minder CO2-uitstoot en invloed op alle onderdelen.

Je hebt 5 jaar lang fabrieksgarantie op alle onderdelen.

Fits your home!

Met 6 verschillende types is er altijd een Hydrosoft-model die in jouw meterkast, kelder of kruipruimte past. Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij adviseren je graag.

van meerendonk

Reviews

Wij zijn een tevreden klant! Heerlijk zacht water en geen aanslag meer. Snel gemonteerd en vakkundig geadviseerd. Echte aanrader, dit bedrijf!

- Karl Sluiter

‘Ik beveel de waterontharder regelmatig aan, bijvoorbeeld met verjaardagen en zelfs in de sportschool. Mijn ouders wilden er eigenlijk ook graag één, maar zij wonen helaas in een appartementencomplex. Ik ben heel blij dat onze woning wel geschikt bleek. Daarnaast vind ik vind het heel fijn het geen elektrisch systeem is. Als de stoppen dan een keer doorslaan is er niks aan de hand. Het spoelen van het toestel, regenereren wordt het ook wel genoemd. gaat trouwens automatisch. Als ik op vakantie ben, hoef ik me nergens zorgen over te maken. Het systeem verbruikt tenslotte geen onnodig water. De ideale oplossing!’

- Edwin

Het echtpaar uit Nieuw Buinen is lovend over de service van Van Meerendonk. ‘De verkoper die hier aan huis is geweest heeft ons veel informatie gegeven en geadviseerd over de waterontharder die we voor ons tweepersoons huishouden nodig hebben. De monteur werkte snel en netjes en we hoeven ook niet in de gaten te houden wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Dat wordt allemaal netjes door Van Meerendonk bijgehouden. Daar worden we helemaal in ontzorgd. We kunnen het iedereen aanraden. En dat hebben we trouwens ook al bij veel familieleden en kennissen gedaan!’

- Meneer A.