Stel al je vragen over waterontharders in een online consult

Het sociale contact verloopt even wat anders dan gewend. Er gelden andere spelregels en we moeten ons allemaal een beetje aanpassen. Ook bij Van Meerendonk proberen we hier zo goed mogelijk mee om te gaan. We willen onze klanten natuurlijk de service blijven bieden die ze van ons gewend zijn, maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Om het aantal face-to-face ontmoetingen te beperken, maar het persoonlijk contact te behouden, kunnen we daarom je vragen beantwoorden tijdens een online consult!

online-consult

Online consult 

Wanneer je erover denkt om een waterontharder aan te schaffen, is er veel om over na te denken en in overweging te nemen. We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt of vragen hebt. Dan is het fijn als je niet gelijk overhaaste beslissingen hoeft te nemen, maar rustig alles kunt bespreken en doornemen. Dat kun je doen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Voorheen deden we dat bij de klant thuis, maar we hebben gemerkt dat videobellen hiervoor ook prima ingezet kan worden tijdens een online consult.

Vragen waterontharders

Wil je weten waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een waterontharder? Vraag je je af hoe de installatie en het onderhoud van een waterontharder in zijn werk gaat? Ben je benieuwd wat de voordelen zijn, welke verschillen er zijn tussen de modellen of wat de mogelijkheden zijn van een waterontharder bij jou thuis? We beantwoorden graag al je brandende vragen tijdens een online consult via bijvoorbeeld WhatsApp of FaceTime

Persoonlijke kennismaking

Tijdens het online consult kunnen we even persoonlijk kennismaken. Samen bespreken we welke wensen je hebt en wat het watergebruik en de grootte van het huishouden is. Daarnaast krijg je alle ruimte om vragen te stellen. We leggen je precies uit wat de voordelen zijn van onze waterontharders en wat je kunt verwachten. Via de camera kan je vervolgens laten zien waar de watermeter zit. Zo kunnen wij alvast een inschatting maken en kijken welk model daar het best past.

Mogelijkheden waterontharder

Aan de hand van het gesprek voorzien we je van een persoonlijk advies en lopen we de mogelijkheden met je door. Je mag gerust de tijd nemen om het te laten bezinken en er nog eens goed over na te denken. Om het je makkelijk te maken, krijg je na het online consult een overzicht met alle informatie per mail toegestuurd. Je ontvangt hierbij ook een gratis folder en magazine. Wanneer alles helder is en je een keuze hebt gemaakt, komen we bij je thuis om de waterontharder te installeren, uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen van dien.

Wil je advies over het aanschaffen van een waterontharder?

Zacht water

Een tevreden gebruiker zegt: ‘Het zachte water was in het begin even wennen. De smaak was anders en ik maakte nog weleens de fout om te veel zeep te gebruiken tijdens het wassen. Zo merkte ik toen ik voor het eerst ging afwassen dat alles glibberiger aanvoelde en het water heter was dan voorheen. Maar tot mijn verbazing waren mijn handen na het afwassen nog zacht in plaats van stroef en droog. Ook na het douchen bleek mijn huid niet meer droog te zijn en was het niet meer nodig om een bodylotion te gebruiken. Waar ik vroeger weleens last had van puistjes of eczeem, ziet mijn huid er een stuk egaler uit. Ontdek alle voordelen van zacht water.’

Voorzorgsmaatregelen

Wanneer we bij je thuiskomen, houden we ons aan de coronamaatregelen. We schudden geen handen, houden 1,5 meter afstand, wassen regelmatig onze handen en desinfecteren onze handen voor en na elk bezoek. Daarnaast vragen we je om de afspraak te verzetten bij klachten en tijdens de installatie zoveel mogelijk bij de monteur uit de buurt te blijven. Zo zorgen we er samen voor dat we gezond blijven.

Deel dit bericht op:

 

Lees ook

Waar plaats je het beste een waterontharder?

Wat is nou de beste plek om een waterontharder te plaatsen? In dit artikel lees je op welke plekken in huis je een ontharder kunt plaatsen en wat in jouw situatie de beste keus is.

Meer informatie

Kan ik een waterontharder in de meterkast plaatsen?

Een veelgestelde vraag is of je een waterontharder mag plaatsen in de meterkast. Het antwoord is ja, en het is zelfs een uitstekende locatie! In dit artikel lees je waarom.

Meer informatie

Waterontharder in de kruipruimte: een goed idee?

Een waterontharder plaatsen in de kruipruimte, is dat een goed idee? Jazeker! In dit artikel lees je alle voordelen van een plaatsing in de kruipruimte.

Meer informatie

Hoe kun je je water ontkalken?

Heb je in jouw woning last hard water en dus veel kalkaanslag? Dit kan erg vervelend zijn. Maar hoe kun je thuis je water ontkalken? Wat is de meest effectieve manier? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Meer informatie

Wat is hard en zacht water?

Als het gaat om drinkwater wordt er vaak gesproken over hard water en over zacht water. Maar wat is het precies? En wat is het verschil? En hoe maak je hard water zacht?

Meer informatie

Wat zijn de nadelen van een waterontharder?

Een waterontharder heeft flink wat voordelen: hij vermindert kalkaanslag, zorgt voor een besparing op je energierekening en is goed voor het milieu. Maar zijn er eigenlijk ook nadelen?

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Wil je weten waarom een waterontharder thuis nuttig kan zijn? In dit artikel zetten wij alle voordelen op een rijtje.

Meer informatie

Van Meerendonk waterontharders werken altijd, ook bij hoogwater

Wil je een waterontharder kopen die altijd werk? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres!

Meer informatie

‘Met een waterontharder in mijn appartementje geniet ik van zacht water’

Toen Levi (27) naar een gebied met hard water verhuisde, had zijn huid hier flink onder te lijden. Tot hij een waterontharder liet installeren. ‘Volgens mij heb ik Van Meerendonk direct gebeld toen de laatste verhuisdoos de drempel over was.’ Lees het hier!

Meer informatie