Hydro@Home waterontharder: revolutionair, intelligent en ecologisch

Bij Hydro@Home waterontharders worden de opvolgers van de elektrische waterontharders geproduceerd. Hun motto: ‘revolutionair, intelligent, ecologisch’. Hydro@Home heeft een compact systeem ontwikkeld dat slim bestuurd wordt door je eigen water. Er is dus geen stroom nodig en het is zuiniger dan ieder ander toestel.

De fabriek staat niet aan de andere kant van de wereld, maar nog geen 30 kilometer van de Nederlandse grens. Hierdoor is er minimaal transport en nauw contact met de fabrikant.

Altijd vers water

Wil je heerlijk kalkvrij water drinken? Dat kan dankzij het gepatenteerde SRS-systeem. Hydro@Home maakt gebruik van de fijnste harsen. Dankzij dit systeem heeft Hydro@Home minder harsvolume nodig. Het is dus een compacte waterontharder. Hierdoor is de waterinhoud van de waterontharder slechts één liter en wordt de compacte waterontharder bij waterverbruik continu ververst. Fijn natuurlijk, om altijd vers water te kunnen tappen!

delta

Innovatie

Bij Hydro@Home wordt er continu gewerkt aan innovatie, omdat alles onder één dak ontwikkeld en geproduceerd wordt. Een van de laatste ontwikkelingen is de Hydro@Home voorfilter Hydroclean 100 AF. De Hydroclean is een volautomatisch voorfilter dat je hele waterleidinginstallatie beschermt tegen allerlei vaste deeltjes zoals zand en roest, tot maar liefst 50 micron!

Zorgeloos genieten

Het gefilterde water gaat nu veilig verder naar de compacte waterontharder, wasmachine, vaatwasser, verwarmingsketel, keramische kranen, Quooker enzovoorts. Wanneer de waterontharder zichzelf gaat reinigen, wordt het voorfilter ook automatisch gereinigd. Zo wordt je woning beschermd en kun je zorgeloos genieten van zuiver leidingwater.

Garantie

Omdat alles bij Hydro@Home geproduceerd wordt, ben je verzekerd van kwaliteit én van benodigde onderdelen in de toekomst. Een waterontharder gaat immers jarenlang mee. Dan is het toch prettig dat alles bij dezelfde fabrikant gemaakt wordt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De fabriek Hydro@Home staat op het terrein van ‘De Brug’. Hier werken mensen met een beperking op een bedrijfsterrein van 56000 m2. De fabriek wordt aangestuurd door een tiental mensen van Hydro@Home en alle toestellen worden in elkaar gezet door mensen van ‘De Brug’. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op debrug.be. Hier vind je alles over hoe honderden mensen weer een invulling krijgen van hun dagelijks leven.