Hydrosoft: kies voor een waterontharder


Bij Van Meerendonk bieden we de verschillende waterontharders van Hydrosoft aan. Deze waterontharders hebben een kleine ecologische voetafdruk maar geven een groot resultaat.

Doordat de Hydrosoft waterontharders klein van formaat zijn, kunnen ze praktisch in ieder huis en in elke situatie een plekje vinden. En er zijn meer voordelen…

Gemakkelijk en toegankelijk

Bij de waterontharders van Hydrosoft wordt geen gebruik gemaakt van elektriciteit. Dat betekent dat er geen extra energie wordt verbruikt, maar ook dat de plaatsing gemakkelijk is omdat het niet noodzakelijk is dat er een stopcontact in de buurt is. Doordat de toestellen zeer compact zijn, passen ze in de kleinste ruimtes. Daardoor is het een zeer toegankelijk apparaat dat in de meeste huizen past.

Hoe werkt het?

De waterontharder heeft een volumetrische werking. Dat betekent dat het zich aanpast aan de persoonlijke gezinssituatie. Daardoor is het apparaat zowel economisch als ecologisch bijzonder zuinig. Daar komt bij dat er een uitzonderlijk laag zout- en spoelwaterverbruik is, waardoor ook het onderhoud zeer gemakkelijk is. Maar hoe werkt de Hydrosoft dan? De Delta Hydro@Home waterontharders werken op basis van ionenwisseling. Het water stroomt door een harsfles en het calcium en magnesium hechten zich aan de harsen. Als de harsfles verzadigd is, maakt het toestel automatisch een mengsel van water en zout en het opgeslagen calcium en magnesium en pekelwater wordt naar de afvoer gespoeld.

Een positieve invloed

Niet alleen is de waterontharder een positieve invloed op je huishouding en huid, ook maatschappelijk gezien is een aankoop van de Delta waterontharder een positieve keuze. Zo wordt het apparaat geheel in België geproduceerd, waardoor de ecologische voetafdruk klein is. Maar ook worden de producten samengesteld door de medewerkers van De Brug in Mortsel. Dit is een non-profit maatwerkbedrijf dat zinvol werk geeft aan 320 mensen die moeilijk een plaats vinden in het reguliere arbeidscircuit. Dubbel positief dus!

Ons assortiment Hydrosoft waterontharders:

waterontharder

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze waterontharders? Vraag dan een gratis offerte aan. Of kom langs in een van onze showrooms voor meer informatie en advies.