Waterverzachter in Nieuw-Buinen


Verbeter jouw water met een waterverzachter in Nieuw-Buinen

Een waterverzachter zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

 • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
 • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
 • Het droogt de huid uit
 • Het smaakt minder goed, bijvoorbeeld thee heeft bittere smaak
 • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
 • Meer energiekosten

kapper


Er zijn verschillende waterontharders verkrijgbaar. Verschillende waterontharders passen bij verschillende situaties. Daarom gaan wij voor het plaatsen van een waterontharder eerst in gesprek over welk product het beste past bij jouw situatie. Hierdoor heb je altijd een waterontharder die geschikt is voor jouw woning of voetbalclub.

Waarom een waterverzachter in Nieuw-Buinen?

Er zijn veel redenen om een waterontharder te installeren in je woning of restaurant. Een waterverzachter van Van Meerendonk in Nieuw-Buinen heeft deze voordelen:

 • Sanitair blijft schoner
 • Je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig
 • Je hoeft minder vaak met ontkalkingsmiddel aan de slag te gaan
 • Kranen, leidingen en apparaten blijven schoner
 • Het is goed voor het milieu en je stroomgebruik

Je zult op verschillende manieren het resultaat van de waterverzachter merken. Zo zijn er veel minder snel vlekken op je ramen te vinden. Je zult tijdens het douchen merken dat je minder zeep nodig hebt en voor je wasbeurten heb je voor bijna de helft minder wasmiddel nodig. Je was wordt daarmee gewoon net zo schoon. Dit komt doordat zeep in zacht water gemakkelijker oplost. Hierdoor heb je minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Delta waterontharders in Nieuw-Buinen

Wij leveren waterontharders van het merk Delta. Hiermee bedienen wij heel Nederland. Ook voor waterverzachter in Nieuw-Buinen kun je dus bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat je de waterontharder niet alleen geleverd krijgt, maar we installeren deze ook. Mocht je onderhoud nodig hebben aan je waterontharder in je woning of kantoor, dan kunnen we altijd langskomen in Nieuw-Buinen om je verder te helpen.

Een waterontharder is een investering. Je kunt er dan ook lang gebruik van maken. Wij helpen met ondersteuning en onderhoud om de waterverzachter de langst mogelijke levensduur te geven. Wij delen regelmatig nieuwe kennisartikelen over waterontharders op onze website. Lees bijvoorbeeld over De voordelen van een waterontharder, Hoe installeer je een waterontharder? of Veel gestelde vragen over waterontharders. Er zijn showrooms in Stadskanaal en Hoorn beschikbaar, waar je zelf de waterverzachter kunt zien en ervaren. We plaatsen de waterontharders voor jouw hotel in heel Nederland. Vraag vandaag nog jouw gratis voorstel aan!