Waterontharder in Coevorden


Verbeter jouw water met een waterontharder in Coevorden

Een waterontharder zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

  • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
  • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
  • Het droogt de huid uit
  • Het smaakt minder goed, thee heeft bijvoorbeeld een bittere smaak
  • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
  • Meer energiekosten

kapper


Er zijn verschillende waterontharders verkrijgbaar. Verschillende modellen passen bij verschillende situaties. Daarom gaan wij voor het plaatsen van een waterontharder eerst in gesprek over welk product het beste past bij jouw situatie. Hierdoor heb je altijd een waterontharder die geschikt is voor jouw woning of voetbalclub.

Redenen voor een waterontharder in Coevorden

Waarvoor heb je een waterontharder nodig in huis? Er zijn veel voordelen die onze modellen met zich meebrengen. Het is goed voor de apparaten in huis, omdat deze ook kalkvrij blijven. Ontkalken van je wasmachine of koffiezetter is dus niet meer nodig. Ook heb je minder zeep nodig. Zacht water zorgt ervoor dat zeep beter oplost. Je kunt dus veel minder zeep gebruiken voor dezelfde resultaten. En dit scheelt weer in de portemonnee. Er blijft bovendien na een douchebeurt minder kalk achter op de douchedeur of op de muren. Dit scheelt ook weer in het schoonmaken.

Op deze manier is een waterontharder dus kosten- en tijdsbesparend. De hardheid van het water verschilt per regio. Sommige gebieden hebben ‘harder’ water dan andere. Toch is het door bovenstaande voordelen voor iedereen nuttig om een waterontharder te installeren.

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van waterontharder in Coevorden

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een waterontharder van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. Hij is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: de waterontharder is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om hem te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De waterontharder gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere merken, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De ontharder en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Coevorden zorgt ervoor dat de waterontharder op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland onze producten, ook voor jou in Coevorden.