Waterontharder in Emmen


De beste waterontharder in Emmen

Ben jij op zoek naar een waterontharder in Emmen? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres. Het meeste drinkwater in Nederland bevat veel kalk. Dit wordt ook wel ‘hard’ water genoemd. Met een waterontkalker zorg je ervoor dat er minder kalk in je water zit. De waterontharder trekt de kalk aan, haalt het uit je water en voert de kalk zelf af. Hierdoor kun je in je gehele huis genieten van kalkvrij water. Maar een waterontharder is niet alleen geschikt voor thuisgebruik. Ook op de werkvloer kunnen wij vanuit Emmen een waterontkalker verzorgen. Zo kun je de waterontharder bijvoorbeeld ook op kantoor installeren, om op schoonmaak- en onderhoudskosten te besparen. De waterontharder is ook geschikt voor gebruik in je woning of restaurant.

kapper


Overal waar water door de leidingen stroomt en gebruikt wordt door apparaten, kan een waterontharder van Van Meerendonk in Emmen ervoor zorgen dat de apparaten minder onderhoud nodig hebben. Dat er minder kalkaanslag ontstaat. En dat jouw water zo beter wordt.

Redenen voor een waterontkalker in Emmen

Waarvoor heb je een waterontharder nodig in huis? Er zijn veel voordelen die onze waterontkalkers met zich meebrengen. Het is goed voor de apparaten in huis, omdat deze ook kalkvrij blijven. Ontkalken van je wasmachine of koffiezetter is dus niet meer nodig. Ook heb je minder zeep nodig. Zacht water zorgt ervoor dat zeep beter oplost. Je kunt dus veel minder zeep gebruiken voor dezelfde resultaten. En dit scheelt weer in de portemonnee. Er blijft bovendien na een douchebeurt minder kalk achter op de douchedeur of op de muren. Dit scheelt ook weer in het schoonmaken.

Op deze manier is een waterontharder dus kosten- en tijdsbesparend. De hardheid van het water verschilt per regio. Sommige gebieden hebben ‘harder’ water dan andere. Toch is het door bovenstaande voordelen voor iedereen nuttig om een waterontkalker te installeren.

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van waterontharders in Emmen

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een waterontharder van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. De waterontkalker van onze collectie is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: de waterontharder is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een waterontkalker te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De waterontharder gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere waterontkalkers, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De waterontkalker en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Emmen zorgt ervoor dat de waterontharder op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland onze waterontkalkers, ook voor jou in Emmen.