Waterontharder in Friesland


Zoek je een waterontharder in Friesland? Wij helpen!

Steeds maar bezig met het ontkalken van verschillende apparaten? Altijd in de weer met het verwijderen van kalkaanslag op de douchedeur en de muren? Een waterontharder is dan voor jou een mooie oplossing. Deze zorgt ervoor dat je minder kalk in je water hebt door een uniek filtersysteem. Dit kalkarme water – ook wel zacht water genoemd – leidt tot minder kalkaanslag, en hiermee tot onder andere langere levensduur van apparaten en mindere noodzaak tot schoonmaak. Een waterontharder levert dus veel gemak op. Dat gemak begint al bij het installeren. Van Meerendonk helpt jou bij het plaatsen van de waterontharder in Friesland. Jouw water kan beter!

kapper


Overal waar water door de leidingen stroomt en gebruikt wordt door apparaten, kan een waterontharder van Van Meerendonk in Friesland ervoor zorgen dat de apparaten minder onderhoud nodig hebben. Dat er minder kalkaanslag ontstaat. En dat jouw water zo beter wordt.

Voordelen van een waterontharder in Friesland

In jouw drinkwater zit kalk. En door kalk ontstaat kalkaanslag. Dit heeft invloed op de levensduur van je apparaten. Kalk zorgt ervoor dat deze op den duur minder goed gaan werken. Nu kun je de meeste apparaten wel ontkalken, maar je kunt problemen beter voorkomen dan genezen. Bovendien ben je bakken met geld kwijt aan schoonmaakmiddelen, ontkalkmiddel en andere benodigdheden om de gevolgen van kalk steeds ongedaan te maken. Maak daarom een einde aan kalkaanslag in je apparaten en servies. Door een waterontharder van onze collectie te plaatsen in Friesland haal je de kalk uit het water. Je kunt zelf instellen hoe ‘hard’ je jouw water wilt hebben, en mocht een apparaat toch kalk nodig hebben, tap je zo hard water uit je waterontharder.

Een waterontharder heeft deze voordelen:

  • Geen kalkaanslag door hard water
  • Makkelijk schoonmaken en schoonhouden van apparaten
  • Schonere vaat uit de vaatwasmachine
  • Minder schoonmaakmiddelen nodig, wat geld bespaart
  • Schonere leidingen en apparaten
  • Vermindering van irritatie op de huid

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Koop je waterontharder in Friesland bij Van Meerendonk

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een waterontharder van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. De waterontharders in onze collectie zijn hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: de waterontharders zijn stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een niet-elektrische waterontharder te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De niet-elektrische waterontharder gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere waterontharders, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De niet-elektrische waterontharder en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Friesland zorgt ervoor dat de waterontharder op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland onze waterontharders, ook voor jou in Friesland.