Waterontharder in Groningen


Zoek je een waterontharder in Groningen? Wij helpen!

Steeds maar bezig met het ontkalken van verschillende apparaten? Altijd in de weer met het verwijderen van kalkaanslag op de douchedeur en de muren? Een Hydro@Home waterontharder is dan voor jou een mooie oplossing. Een waterontharder zorgt ervoor dat je minder kalk in je water hebt door een uniek filtersysteem. Dit kalkarme water – ook wel zacht water genoemd – leidt tot minder kalkaanslag, en hiermee tot onder andere langere levensduur van apparaten en mindere noodzaak tot schoonmaak. Een waterontharder levert dus veel gemak op. Dat gemak begint al bij het installeren. Van Meerendonk helpt jou bij het plaatsen van de Hydro@Home waterontharder in Groningen. Jouw water kan beter!

kapper


Jouw water kan beter. Waarschijnlijk sta je weinig stil bij je drinkwater. Dit terwijl je het iedere dag toch ontzettend veel gebruikt. Je drinkt het iedere dag, doet er ook de was mee, je doucht ermee en gebruikt het bij het schoonmaken. Een Hydro@Home waterontharder zorgt ervoor dat je het kalkgehalte van het water kunt verlagen. Van Meerendonk Waterontharders kan jou in Groningen helpen met een waterontharder voor jouw woning of woning. Onze waterontharders weten het water te filteren op calcium (het kalk). Dit wordt apart afgevoerd. Door een Hydro@Home waterontharder op je leiding aan te sluiten kun je er dus gemakkelijk voor zorgen dat jouw water minder hard is.

Redenen voor een Niet-elektrische waterontharder in Groningen

Waarvoor heb je Hydro@Home waterontharder nodig in huis? Er zijn veel voordelen die onze waterontharders met zich meebrengen. Het is goed voor de apparaten in huis, omdat deze ook kalkvrij blijven. Ontkalken van je wasmachine of koffiezetter is dus niet meer nodig. Ook heb je minder zeep nodig. Zacht water zorgt ervoor dat zeep beter oplost. Je kunt dus veel minder zeep gebruiken voor dezelfde resultaten. En dit scheelt weer in de portemonnee. Er blijft bovendien na een douchebeurt minder kalk achter op de douchedeur of op de muren. Dit scheelt ook weer in het schoonmaken.

Op deze manier is een Hydro@Home waterontharder dus kosten- en tijdsbesparend. De hardheid van het water verschilt per regio. Sommige gebieden hebben ‘harder’ water dan andere. Toch is het door bovenstaande voordelen voor iedereen nuttig om een waterontharder te installeren.

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van Hydro@Home waterontharders in Groningen

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een Hydro@Home waterontharder van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. De waterontharder van onze collectie is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: de waterontharder is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een waterontharder te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De Hydro@Home waterontharder gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere waterontharders, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De Hydro@Home waterontharder en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Groningen zorgt ervoor dat de waterontharder op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland onze waterontharders, ook voor jou in Groningen.