Waterverzachter in Groningen


Zoek je een waterverzachter in Groningen? Wij helpen!

Steeds maar bezig met het ontkalken van verschillende apparaten? Altijd in de weer met het verwijderen van kalkaanslag op de douchedeur en de muren? Een waterverzachter is dan voor jou een mooie oplossing. Een waterontharder zorgt ervoor dat je minder kalk in je water hebt door een uniek filtersysteem. Dit kalkarme water – ook wel zacht water genoemd – leidt tot minder kalkaanslag, en hiermee tot onder andere langere levensduur van apparaten en mindere noodzaak tot schoonmaak. Een waterverzachter levert dus veel gemak op. Dat gemak begint al bij het installeren. Van Meerendonk helpt jou bij het plaatsen van de waterverzachter in Groningen. Jouw water kan beter!

kapper


Overal waar water door de leidingen stroomt en gebruikt wordt door apparaten, kan een waterverzachter van Van Meerendonk in Groningen ervoor zorgen dat de apparaten minder onderhoud nodig hebben. Dat er minder kalkaanslag ontstaat. En dat jouw water zo beter wordt.

Waarom een waterverzachter in Groningen?

Er zijn veel redenen om een waterontharder te installeren in je woning of kantoor. Een waterverzachter van Van Meerendonk in Groningen heeft deze voordelen:

  • Sanitair blijft schoner
  • Je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Je hoeft minder vaak met ontkalkingsmiddel aan de slag te gaan
  • Kranen, leidingen en apparaten blijven schoner
  • Het is goed voor het milieu en je stroomgebruik

Je zult op verschillende manieren het resultaat van de waterverzachter merken. Zo zijn er veel minder snel vlekken op je ramen te vinden. Je zult tijdens het douchen merken dat je minder zeep nodig hebt en voor je wasbeurten heb je voor bijna de helft minder wasmiddel nodig. Je was wordt daarmee gewoon net zo schoon. Dit komt doordat zeep in zacht water gemakkelijker oplost. Hierdoor heb je minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van waterverzachter in Groningen

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een waterverzachter van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. De waterverzachter van onze collectie is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: de waterontharder is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een waterverzachter te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De waterverzachter gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere waterontharders, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De waterverzachter en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Groningen zorgt ervoor dat de waterontharder op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland onze waterontharders, ook voor jou in Groningen.