Waterontharder in Hoogezand


Verbeter jouw water met een waterontharder in Hoogezand

Een waterontharder zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

  • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
  • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
  • Het droogt de huid uit
  • Het smaakt minder goed, bijvoorbeeld thee heeft een bittere smaak
  • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
  • Meer energiekosten

kapper


Jouw water kan beter. Waarschijnlijk sta je weinig stil bij je drinkwater. Dit terwijl je het iedere dag toch ontzettend veel gebruikt. Je drinkt het iedere dag, doet er de was mee, doucht ermee en gebruikt het bij het schoonmaken. Een waterontharder zorgt ervoor dat je het kalkgehalte van het water kunt verlagen. Van Meerendonk helpt jou in Hoogezand graag met een waterontharder voor jouw woning of bedrijfspand. Onze waterontharders filteren het water op calcium (de kalk). Dit wordt apart afgevoerd. Door een waterontharder op je leiding aan te sluiten zorg je er dus gemakkelijk voor dat jouw water minder hard is.

Redenen voor een waterontharder in Hoogezand

Waarvoor heb je waterontharder nodig in huis? Er zijn veel voordelen die onze modellen met zich meebrengen. Het is goed voor de apparaten in huis, omdat deze ook kalkvrij blijven. Ontkalken van je wasmachine of koffiezetter is dus niet meer nodig. Ook heb je minder zeep nodig. Zacht water zorgt ervoor dat zeep beter oplost. Je kunt dus veel minder zeep gebruiken voor dezelfde resultaten. En dit scheelt weer in de portemonnee. Er blijft bovendien na een douchebeurt minder kalk achter op de douchedeur of op de muren. Dit scheelt ook weer in het schoonmaken.

Op deze manier is een waterontharder dus kosten– en tijdbesparend. De hardheid van het water verschilt per regio. Sommige gebieden hebben ‘harder’ water dan andere. Toch is het door bovenstaande voordelen voor iedereen nuttig om een waterontharder te installeren.

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van waterontharders in Hoogezand

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een waterontharder van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. Hij is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: het apparaat is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een waterontharder te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De waterontharder gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met die van andere merken, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De ontharder en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Hoogezand zorgt ervoor dat het apparaat op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bezorgen wij heel Nederland zacht water, ook jou in Hoogezand.