‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren’’

Sinds iets meer dan een jaar heeft Patrick een waterontharder in huis staan, naar veel tevredenheid: ‘De waterontharder schafte ik destijds aan voor een stukje verduurzaming van de woning. Het was voor mij waardevoller om het in de woning te stoppen dan het op de bank te laten staan. Het behoud van de apparatuur was voor mij een belangrijke reden. We hebben hier in Oude Pekela namelijk enorm hard water. We hebben vorig jaar een nieuwe vaatwasser en ketel gekocht, dus die wil je natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. Maar ik ervaar de voordelen ook bij het poetsen en schoonhouden van het huis.’

product

Uit het zicht

‘Met een vorige baan als installateur kwam hij, met weliswaar een lange omweg, in contact met Van Meerendonk. ‘Tijdens het adviesgesprek kwam toevallig naar voren dat ik op zoek was naar een andere baan. Ik heb toen meegelopen en hoewel er van een samenwerking niets gekomen is, kwam er wel een waterontharder in de meterkast te hangen. Dat was voor mij een vereiste, want ik wilde hem absoluut niet in het zicht hebben hangen. Buren hebben dat wel en ik vind het gewoon lelijk.’

Mooie resultaten

‘Op het gebied van persoonlijke verzorging heb ik minder shampoo en doucheproducten nodig. Het water voelt veel fijner aan en ik vind het een prettig idee dat het ook beter is voor de apparaten.’

Een investering

‘Door mijn ervaring als installateur heb ik zelf ook meerdere waterontharders geplaatst en eigenlijk is het heel simpel als je weet hoe het moet. Na de installatie krijg je een duidelijke uitleg over de werking van het apparaat en krijg je ook direct de gelegenheid om het systeem zelf uit te proberen. Ik merkte direct het verschil.’

‘Ik merkte direct het verschil’

Laagdrempelig

Patrick had gedurende het aankoopproces contact met Johannes. ‘Het contact is heel goed, je wordt heel vriendelijk geholpen. Johannes had op alle vragen een antwoord en ik kón ook alles vragen. Als er naderhand iets niet duidelijk was, dan kon ik hem altijd nog bereiken. Ze zijn erg vakkundig.

Wat ik vooral als prettig ervaarde was de bedenktijd die ik kreeg na het adviesgesprek. Die was ruim en dat was erg fijn. Ze zijn heel laagdrempelig, heel normaal. Ik heb ook contact gehad met een andere aanbieder, maar die waren ontzettend dwingend. Als ik meer zou moeten betalen om verzekerd te zijn van prettig contact bij Van Meerendonk, dan zou ik dat ook doen, maar dat was gelukkig niet het geval,’ lacht hij. ‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren.’

Storing? Geen probleem!

‘Ik had een vermoeden dat de waterontharder het op een gegeven moment niet helemaal lekker meer deed. Toen kreeg ik gratis een testje opgestuurd om te kijken waar het probleem zat. Dat bleek uiteindelijk een zoutbrug in de zoutbak wat ik, gelukkig, helemaal zelf op kon lossen.’

Aanbeveling product

‘Ik zou anderen absoluut een waterontharder aanbevelen, zeker als je in een gebied woont met hard water. Mijn vriendin zegt nu ook: ‘Had ik het maar eerder gedaan.’ Zij merkt het voordeel enorm aan de huid en haren. Het is een investering voor sommige mensen, maar als ik zie dat de apparaten beter functioneren en langer meegaan, dan zie ik daar alleen maar de winst van.’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Waar plaats je het beste een waterontharder?

Wat is nou de beste plek om een waterontharder te plaatsen? In dit artikel lees je op welke plekken in huis je een ontharder kunt plaatsen en wat in jouw situatie de beste keus is.

Meer informatie

Kan ik een waterontharder in de meterkast plaatsen?

Een veelgestelde vraag is of je een waterontharder mag plaatsen in de meterkast. Het antwoord is ja, en het is zelfs een uitstekende locatie! In dit artikel lees je waarom.

Meer informatie

Waterontharder in de kruipruimte: een goed idee?

Een waterontharder plaatsen in de kruipruimte, is dat een goed idee? Jazeker! In dit artikel lees je alle voordelen van een plaatsing in de kruipruimte.

Meer informatie

Hoe kun je je water ontkalken?

Heb je in jouw woning last hard water en dus veel kalkaanslag? Dit kan erg vervelend zijn. Maar hoe kun je thuis je water ontkalken? Wat is de meest effectieve manier? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Meer informatie

Wat is hard en zacht water?

Als het gaat om drinkwater wordt er vaak gesproken over hard water en over zacht water. Maar wat is het precies? En wat is het verschil? En hoe maak je hard water zacht?

Meer informatie

Wat zijn de nadelen van een waterontharder?

Een waterontharder heeft flink wat voordelen: hij vermindert kalkaanslag, zorgt voor een besparing op je energierekening en is goed voor het milieu. Maar zijn er eigenlijk ook nadelen?

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Wil je weten waarom een waterontharder thuis nuttig kan zijn? In dit artikel zetten wij alle voordelen op een rijtje.

Meer informatie

Van Meerendonk waterontharders werken altijd, ook bij hoogwater

Wil je een waterontharder kopen die altijd werk? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres!

Meer informatie

‘Met een waterontharder in mijn appartementje geniet ik van zacht water’

Toen Levi (27) naar een gebied met hard water verhuisde, had zijn huid hier flink onder te lijden. Tot hij een waterontharder liet installeren. ‘Volgens mij heb ik Van Meerendonk direct gebeld toen de laatste verhuisdoos de drempel over was.’ Lees het hier!

Meer informatie