‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren’’

Sinds iets meer dan een jaar heeft Patrick een waterontharder in huis staan, naar veel tevredenheid: ‘De waterontharder schafte ik destijds aan voor een stukje verduurzaming van de woning. Het was voor mij waardevoller om het in de woning te stoppen dan het op de bank te laten staan. Het behoud van de apparatuur was voor mij een belangrijke reden. We hebben hier in Oude Pekela namelijk enorm hard water. We hebben vorig jaar een nieuwe vaatwasser en ketel gekocht, dus die wil je natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. Maar ik ervaar de voordelen ook bij het poetsen en schoonhouden van het huis.’

product

Uit het zicht

‘Met een vorige baan als installateur kwam hij, met weliswaar een lange omweg, in contact met Van Meerendonk. ‘Tijdens het adviesgesprek kwam toevallig naar voren dat ik op zoek was naar een andere baan. Ik heb toen meegelopen en hoewel er van een samenwerking niets gekomen is, kwam er wel een waterontharder in de meterkast te hangen. Dat was voor mij een vereiste, want ik wilde hem absoluut niet in het zicht hebben hangen. Buren hebben dat wel en ik vind het gewoon lelijk.’

Mooie resultaten

‘Op het gebied van persoonlijke verzorging heb ik minder shampoo en doucheproducten nodig. Het water voelt veel fijner aan en ik vind het een prettig idee dat het ook beter is voor de apparaten.’

Een investering

‘Door mijn ervaring als installateur heb ik zelf ook meerdere waterontharders geplaatst en eigenlijk is het heel simpel als je weet hoe het moet. Na de installatie krijg je een duidelijke uitleg over de werking van het apparaat en krijg je ook direct de gelegenheid om het systeem zelf uit te proberen. Ik merkte direct het verschil.’

‘Ik merkte direct het verschil’

Laagdrempelig

Patrick had gedurende het aankoopproces contact met Johannes. ‘Het contact is heel goed, je wordt heel vriendelijk geholpen. Johannes had op alle vragen een antwoord en ik kón ook alles vragen. Als er naderhand iets niet duidelijk was, dan kon ik hem altijd nog bereiken. Ze zijn erg vakkundig.

Wat ik vooral als prettig ervaarde was de bedenktijd die ik kreeg na het adviesgesprek. Die was ruim en dat was erg fijn. Ze zijn heel laagdrempelig, heel normaal. Ik heb ook contact gehad met een andere aanbieder, maar die waren ontzettend dwingend. Als ik meer zou moeten betalen om verzekerd te zijn van prettig contact bij Van Meerendonk, dan zou ik dat ook doen, maar dat was gelukkig niet het geval,’ lacht hij. ‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren.’

Storing? Geen probleem!

‘Ik had een vermoeden dat de waterontharder het op een gegeven moment niet helemaal lekker meer deed. Toen kreeg ik gratis een testje opgestuurd om te kijken waar het probleem zat. Dat bleek uiteindelijk een zoutbrug in de zoutbak wat ik, gelukkig, helemaal zelf op kon lossen.’

Aanbeveling product

‘Ik zou anderen absoluut een waterontharder aanbevelen, zeker als je in een gebied woont met hard water. Mijn vriendin zegt nu ook: ‘Had ik het maar eerder gedaan.’ Zij merkt het voordeel enorm aan de huid en haren. Het is een investering voor sommige mensen, maar als ik zie dat de apparaten beter functioneren en langer meegaan, dan zie ik daar alleen maar de winst van.’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Zo onderhoud je je waterontharder

Door je waterontharder op de juiste manier te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Maar hoe verzorg je het onderhoud van je waterontharder eigenlijk?

Meer informatie

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Ga je binnenkort op vakantie? Kijk nog wel om naar je waterontharder! Lees hier waar je aan moet denken.

Meer informatie

Is hard water ongezond?

Zacht water heeft veel voordelen. Maar betekent dat dat hard water ongezond is? Lees er hier alles over!

Meer informatie

De kunst van koffie

Als jij écht van je koffie wilt kunnen genieten, is een waterontharder onontbeerlijk. Waarom? Je leest het in dit blog.

Meer informatie

‘De waterontharder verbeterde de gevoelige huid van mijn vrouw’

Sinds Rob en Reina anderhalf jaar geleden een waterontharder van Van Meerendonk lieten installeren, is Reina’s huid flink opgeknapt. Lees meer!

Meer informatie

De beste waterontharder? Die van Van Meerendonk natuurlijk!

Waarom wij zeggen dat we de beste waterontharder hebben? Dat heeft te maken met het KIWA-keurmerk. Je leest er hier alles over.

Meer informatie

Waterontharder en huishoudapparatuur: een gouden combinatie

Wist je dat je met een waterontharder lagere energiekosten hebt? En dat je apparatuur langer meegaat? Lees er hier meer over.

Meer informatie

6 waterbesparende tips voor jou

Met deze waterbesparende tips kun je op jaarbasis aardig wat geld besparen. Lees hier hoe je dat kunt doen!

Meer informatie

Een waterontharder is van meerwaarde voor je bedrijf

Een waterontharder is van grote meerwaarde op je bedrijf. Het is een investering die zich snel terugverdient en kosten bespaart. Lees er hier meer over.

Meer informatie