‘Ik heb inmiddels vier of vijf mensen ook enthousiast weten te maken’

Wat vliegt de tijd, zo beseft Annet maar weer wanneer ze de vraag krijgt hoelang ze haar waterontharder heeft. Al bijna 3 jaar maakt ze naar tevredenheid gebruik van haar waterontharder van Van Meerendonk. En ze is niet de enige die enthousiast is.

‘Ik zag voor eerst een waterontharder bij mij zus, die had er één aangeschaft. Dat zette me aan het denken. Wij hebben zwarte tegels en daardoor bleef ik maar aan het poetsen. Kalk zag je er altijd direct op zitten. Ik was er zat van. Mijn zus vertelde me dat het heel veel scheelde, zij was heel enthousiast,’ zegt Annet. ‘Verder had mijn man altijd erg veel jeuk aan zijn onderbenen. Nu, met een waterontharder, heeft hij er weinig tot geen last meer van. Vorige week stonden we dan op de camping en dan zet het direct weer door en heeft hij er weer last van. In die zin was hij blij om weer thuis te zijn, haha.’

‘Het is ook veel makkelijker schoonmaken omdat je geen kalkstrepen achterlaat. Verder heb je veel minder producten nodig: minder wasmiddel, minder shampoo en conditioner gebruik ik nog heel zelden. We hoeven het koffiezetapparaat niet meer te ontkalken. Dat is dan toch een opstapeling van “kleine” dingen die wel het verschil maken. Als we een nieuw huis zouden laten bouwen, zouden ze daar zeker weten weer een waterontharder in laten plaatsen.’

‘Binnen een uur was alles klaar’

‘We zijn bij Van Meerendonk terechtgekomen door mijn zus. We zijn ook bij een andere dealer geweest, maar het apparaat dat zij daar boden was veel groter en paste bij ons helemaal niet in de meterkast. De waterontharder van Van Meerendonk was kleiner en paste dus beter bij ons. Omdat hij in de meterkast hangt, hangt hij niet in het zicht. Ook het onderhoud is heel makkelijk. Tot nu toe is er één keer een monteur geweest om het onderhoud te doen, maar dat was ook binnen een half uur klaar. De installatie verliep net zo soepel. Binnen een uur was alles gereed.’

‘We hebben niet vaak contact met Van Meerendonk, omdat alles gewoon naar wens is. Omdat er niks mis mee is, hebben we er ook geen werk van. Destijds hebben we de eigenaar gezien, hij kwam hier om de waterontharder te verkopen. Het was een leuk gesprek en hij is een sociale en joviale man. Heel enthousiast. Hij kwam zeker en safe over en dan is de keuze een stuk makkelijker gemaakt.’

‘Ik heb inmiddels vier of vijf mensen ook enthousiast weten te maken. Dat is natuurlijk ook altijd leuk. Zo bijvoorbeeld twee collega’s met een nieuw huis die ernaar vroegen. En twee van onze buren hebben er ook één aangeschaft, allemaal bij Van Meerendonk.’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Waar plaats je het beste een waterontharder?

Wat is nou de beste plek om een waterontharder te plaatsen? In dit artikel lees je op welke plekken in huis je een ontharder kunt plaatsen en wat in jouw situatie de beste keus is.

Meer informatie

Kan ik een waterontharder in de meterkast plaatsen?

Een veelgestelde vraag is of je een waterontharder mag plaatsen in de meterkast. Het antwoord is ja, en het is zelfs een uitstekende locatie! In dit artikel lees je waarom.

Meer informatie

Waterontharder in de kruipruimte: een goed idee?

Een waterontharder plaatsen in de kruipruimte, is dat een goed idee? Jazeker! In dit artikel lees je alle voordelen van een plaatsing in de kruipruimte.

Meer informatie

Hoe kun je je water ontkalken?

Heb je in jouw woning last hard water en dus veel kalkaanslag? Dit kan erg vervelend zijn. Maar hoe kun je thuis je water ontkalken? Wat is de meest effectieve manier? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Meer informatie

Wat is hard en zacht water?

Als het gaat om drinkwater wordt er vaak gesproken over hard water en over zacht water. Maar wat is het precies? En wat is het verschil? En hoe maak je hard water zacht?

Meer informatie

Wat zijn de nadelen van een waterontharder?

Een waterontharder heeft flink wat voordelen: hij vermindert kalkaanslag, zorgt voor een besparing op je energierekening en is goed voor het milieu. Maar zijn er eigenlijk ook nadelen?

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Wil je weten waarom een waterontharder thuis nuttig kan zijn? In dit artikel zetten wij alle voordelen op een rijtje.

Meer informatie

Van Meerendonk waterontharders werken altijd, ook bij hoogwater

Wil je een waterontharder kopen die altijd werk? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres!

Meer informatie

‘Met een waterontharder in mijn appartementje geniet ik van zacht water’

Toen Levi (27) naar een gebied met hard water verhuisde, had zijn huid hier flink onder te lijden. Tot hij een waterontharder liet installeren. ‘Volgens mij heb ik Van Meerendonk direct gebeld toen de laatste verhuisdoos de drempel over was.’ Lees het hier!

Meer informatie