‘We hebben de vooruitgang zeker gemerkt!’

Ivan en zijn partner hadden beiden te kampen met huid- en haarproblemen. Sinds een paar maanden, zeker nog geen halfjaar, heeft hij zijn waterontharder in huis. Van de vooruitgang kan hij ontzettend genieten.

Vooruitgang

Vooruitgang huid- en haarproblemen

‘Ik besloot om een waterontharder aan te schaffen omdat ik zelf last heb van een vrij droge huid. Dat kwam onder andere door het hoge kalkgehalte in het water. Daarnaast werk ik veel met stof, waardoor met name mijn onderarmen heel droog waren. Mijn vriendin was het poetsen van de douche helemáál zat, maar zij had ook last van kwetsbaar haar. Het brak bijvoorbeeld heel makkelijk af. Sinds de installatie van onze waterontharder hebben we niet meer dat harde water en ik merk heel veel vooruitgang. We hoeven nauwelijks nog de badkamer te poetsen. Het haar van mijn vriendin is ook een stuk zachter, dus zij heeft daar ook zeker het verschil in gemerkt.’

Meerdere offertes

‘Waarom ik voor Van Meerendonk heb gekozen? Door te Googelen kwam ik op een site terecht waar meerdere offertes werden aangeboden. Ik heb met meerdere aanbieders gesprekken gehad, maar bij de verkoper van Van Meerendonk had ik een goed gevoel. Hij legde het beter uit dan de anderen en had ook een installatie mee, zodat ik kon zien hoe het werkte. Bovendien waren alle andere waterontharders elektrisch. Dat betekent dat deze waterontharders stroom verbruiken, meer zout en spoelwater gebruiken. Laat dat nou net het grote voordeel zijn van een stroomloze waterontharder.’

Prettig proces

‘Met name over de installatie ben ik ontzettend tevreden. Eigenlijk elke aanbieder gaf aan dat er door de muur naar de wc geboord moest worden. De installateur van Van Meerendonk zei dit ook, maar gaf aan het eerst te proberen door onder de grond te kruipen en de boel zo aan te sluiten. Dat lukte en daar ben ik echt heel tevreden over. Het apparaat hangt nu in de meterkast.’

‘Laat dat nou net het grote voordeel zijn van een stroomloze waterontharder’

Duidelijke uitleg

‘Het contact met Van Meerendonk heb ik als erg goed ervaren. Ze gaven me de tijd om over de aanschaf na te denken en waren daarbij absoluut niet opdringerig. Vragen had ik naderhand ook niet. We kregen een boekje met alle uitleg en bovendien legde de monteur alles nog een keer uit en liet hij zien hoe het werkte. Het onderhoud hoef ik niet over na te denken, Van Meerendonk neemt contact op wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Mijn zus en broer wonen verderop en wachten nog even af of het mij goed bevalt en de vooruitgang het waard is, maar willen er uiteindelijk zelf ook één!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een hoge prijs voor je waterontharder? De misverstanden uitgelicht!

In steeds meer woningen zie je ze (niet) hangen: een waterontharder. Toch zijn er nog veel misverstanden als het gaat om het apparaat. We ontkrachten ze in dit blog!

Meer informatie

Een waterontharder magneet, werkt dat of is het onzin?

Magnetische waterontharders zijn populair én goedkoop. Maar werken ze eigenlijk wel? Nee! In dit artikel lees je waarom niet.

Meer informatie

Wat is de beste waterontharder in 2024?

Wil je in 2024 een waterontharder kopen? Je leest hier wat de beste keus is voor jouw situatie.

Meer informatie

Wat kost een waterontharder?

Een waterontharder is een uitstekende investering voor je woning. Maar wat kost het eigenlijk precies?

Meer informatie

Het belang van water drinken

Water drinken is belangrijk voor ons lichaam. Maar waarom eigenlijk?

Meer informatie

‘Ik kan iedereen een waterontharder aanbevelen’

Sinds hij een waterontharder heeft, heeft de dochter van Frank minder last van eczeem. Maar het nieuwe apparaat biedt nog meer voordelen. Lees het hier.

Meer informatie

Zo onderhoud je je waterontharder

Door je waterontharder op de juiste manier te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Maar hoe verzorg je het onderhoud van je waterontharder eigenlijk?

Meer informatie

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Ga je binnenkort op vakantie? Kijk nog wel om naar je waterontharder! Lees hier waar je aan moet denken.

Meer informatie

‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren’

Sinds Patrick Meis 15 maanden geleden een waterontharder liet installeren via Van Meerendonk, merkt hij veel voordelen. Lees meer wat hij vindt van het product!

Meer informatie