Hydraulische waterontharder in Friesland


Verbeter jouw water met een Hydraulische waterontharder in Friesland

Een Hydraulische waterontharder zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

 • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
 • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
 • Het droogt de huid uit
 • Het smaakt minder goed, bijvoorbeeld thee heeft bittere smaak
 • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
 • Meer energiekosten
kapper

Overal waar water door de leidingen stroomt en gebruikt wordt door apparaten, kan een Hydraulische waterontharder van Van Meerendonk in Friesland ervoor zorgen dat de apparaten minder onderhoud nodig hebben. Dat er minder kalkaanslag ontstaat. En dat jouw water zo beter wordt.

Dit zijn de voordelen van een Hydraulische waterontharder

In jouw drinkwater zit kalk. En door kalk ontstaat kalkaanslag. Dit heeft invloed op de levensduur van je apparaten. Kalk zorgt ervoor dat deze op den duur minder goed gaan werken. Nu kun je de meeste apparaten wel ontkalken, maar je kunt problemen beter voorkomen dan genezen. Bovendien ben je bakken met geld kwijt aan schoonmaakmiddelen, ontkalkmiddel en andere benodigdheden om de gevolgen van kalk steeds ongedaan te maken. Maak daarom een einde aan kalkaanslag in je apparaten en servies. Door een Hydraulische waterontharder van onze collectie te plaatsen in Friesland haal je de kalk uit het water. Je kunt zelf instellen hoe ‘hard’ je jouw water wilt hebben, en mocht een apparaat toch kalk nodig hebben, tap je zo hard water uit je Hydraulische waterontharder.

Een waterontharder heeft deze voordelen:

 • Geen kalkaanslag door hard water
 • Makkelijk schoonmaken en schoonhouden van apparaten
 • Schonere vaat uit de vaatwasmachine
 • Minder schoonmaakmiddelen nodig, wat geld bespaart
 • Schonere leidingen en apparaten
 • Vermindering van irritatie op de huid

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van Hydraulische waterontharder in Friesland

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een Hydraulische waterontharder van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. De Hydraulische waterontharder van onze collectie is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: de waterontharder is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een Hydraulische waterontharder te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De Hydraulische waterontharder gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere waterontharders, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De Hydraulische waterontharder en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Friesland zorgt ervoor dat de waterontharder op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland onze waterontharders, ook voor jou in Friesland.