Niet-elektrische waterontharder in Assen


Zoek je een niet-elektrische waterontharder in Assen? Wij helpen!

Steeds maar bezig met het ontkalken van verschillende apparaten? Altijd in de weer met het verwijderen van kalkaanslag op de douchedeur en de muren? Een niet-elektrische waterontharder is dan voor jou een mooie oplossing. Een waterontharder zorgt ervoor dat je minder kalk in je water hebt door een uniek filtersysteem. Dit kalkarme water – ook wel zacht water genoemd – leidt tot minder kalkaanslag, en hiermee tot onder andere langere levensduur van apparaten en mindere noodzaak tot schoonmaak. Een niet-elektrische waterontharder levert dus veel gemak op. Dat gemak begint al bij het installeren. Van Meerendonk helpt jou bij het plaatsen van de niet-elektrische waterontharder in Assen. Jouw water kan beter!

kapper


Jouw water kan beter. Waarschijnlijk sta je weinig stil bij je drinkwater. Dit terwijl je het iedere dag toch ontzettend veel gebruikt. Je drinkt het iedere dag, doet er ook de was mee, je doucht ermee en gebruikt het bij het schoonmaken. Een Niet-elektrische waterontharder zorgt ervoor dat je het kalkgehalte van het water kunt verlagen. Van Meerendonk Waterontharders kan jou in Assen helpen met een Niet-elektrische waterontharder voor jouw woning of restaurant. Onze waterontharders weten het water te filteren op calcium (het kalk). Dit wordt apart afgevoerd. Door een Niet-elektrische waterontharder op je leiding aan te sluiten kun je er dus gemakkelijk voor zorgen dat jouw water minder hard is.

Dit zijn de voordelen van een Niet-elektrische waterontharder

In jouw drinkwater zit kalk. En door kalk ontstaat kalkaanslag. Dit heeft invloed op de levensduur van je apparaten. Kalk zorgt ervoor dat deze op den duur minder goed gaan werken. Nu kun je de meeste apparaten wel ontkalken, maar je kunt problemen beter voorkomen dan genezen. Bovendien ben je bakken met geld kwijt aan schoonmaakmiddelen, ontkalkmiddel en andere benodigdheden om de gevolgen van kalk steeds ongedaan te maken. Maak daarom een einde aan kalkaanslag in je apparaten en servies. Door een Niet-elektrische waterontharder van onze collectie te plaatsen in Assen haal je de kalk uit het water. Je kunt zelf instellen hoe ‘hard’ je jouw water wilt hebben, en mocht een apparaat toch kalk nodig hebben, tap je zo hard water uit je Niet-elektrische waterontharder.

Een waterontharder heeft deze voordelen:

  • Geen kalkaanslag door hard water
  • Makkelijk schoonmaken en schoonhouden van apparaten
  • Schonere vaat uit de vaatwasmachine
  • Minder schoonmaakmiddelen nodig, wat geld bespaart
  • Schonere leidingen en apparaten
  • Vermindering van irritatie op de huid

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Installeer jouw niet-elektrische waterontharder in Assen

Wij helpen jou graag aan een Niet-elektrische waterontharder voor jouw woning of kantoor. Onze waterontharders van het merk Delta zijn hoogwaardige waterontharders die goed resultaat leveren. Deze ontharders zijn op de meeste locaties te plaatsen door hun geringe grootte. Ook in kleine ruimtes kunnen we de waterontharders dus gemakkelijk plaatsen. De Niet-elektrische waterontharder is stroomvrij, waardoor het niet nodig is om een stopcontact in de buurt te hebben. Wij zorgen bij het plaatsen van de waterontharder voor service en onderhoud. Het plaatsen van de Niet-elektrische waterontharder in Assen voeren we graag voor je uit. Wanneer je onverhoopt een probleem hebt met je waterontharder, komen we gerust langs in Assen om je hierbij te helpen.

Wij bedienen hierbij heel Nederland. Wil je liever de waterontharders eerst zien voor je een keuze maakt? Wij hebben showrooms in Stadskanaal en Hoorn om jou te laten zien waarom een waterontharder zoveel nut heeft. Je kunt altijd meer informatie lezen over de waterontharders in ons blog, lees bijvoorbeeld Eczeem en waterontharders of Verklein je ecologische voetafdruk.