Waterontharder in Assen


De beste waterontharder in Assen

Ben jij op zoek naar een waterontharder in Assen? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres. Het meeste drinkwater in Nederland bevat veel kalk. Dit wordt ook wel ‘hard’ water genoemd. Met een waterontharder zorg je ervoor dat er minder kalk in je water zit. Hij trekt de kalk aan, haalt het uit je water en voert de kalk zelf af. Hierdoor kun je in je gehele huis genieten van kalkvrij water. Maar een waterontharder is niet alleen geschikt voor thuisgebruik. Ook op de werkvloer kunnen wij vanuit Assen een waterontharder verzorgen. Zo kun je hem bijvoorbeeld ook op kantoor installeren, om op schoonmaak- en onderhoudskosten te besparen.

kapper


Er zijn verschillende waterontharders verkrijgbaar. Verschillende type ontharders passen bij verschillende situaties. Daarom gaan wij voor het plaatsen van een waterontharder eerst in gesprek over welk product het beste past bij jouw situatie. Hierdoor heb je altijd een apparaat dat geschikt is voor jouw woning of restaurant.

Waarom een waterontharder in Assen?

Er zijn veel redenen om een waterontharder te installeren in je woning of kantoor. Een ontharder van Van Meerendonk in Assen heeft deze voordelen:

  • Sanitair blijft schoner
  • Je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Je hoeft minder vaak met ontkalkingsmiddel aan de slag te gaan
  • Kranen, leidingen en apparaten blijven schoner
  • Het is goed voor het milieu en je stroomgebruik

Je zult op verschillende manieren het resultaat van de waterontharder merken. Zo zijn er veel minder snel vlekken op je ramen te vinden. Je zult tijdens het douchen merken dat je minder zeep nodig hebt en voor je wasbeurten heb je voor bijna de helft minder wasmiddel nodig. Je was wordt daarmee gewoon net zo schoon. Dit komt doordat zeep in zacht water gemakkelijker oplost. Hierdoor heb je minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van waterontharders in Assen

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een waterontharder van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. De waterontharder van onze collectie is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: het apparaat is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een waterontharder te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

Onze waterontharder gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere waterontharders, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij het apparaat hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De waterontharder en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Assen zorgt ervoor dat alles op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland met onze waterontharders, ook jou in Assen.