Waterontkalker in Hoorn


Verbeter jouw water met een waterontkalker in Hoorn

Een waterontkalker zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

 • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
 • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
 • Het droogt de huid uit
 • Het smaakt minder goed, bijvoorbeeld thee heeft bittere smaak
 • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
 • Meer energiekosten

kapper


Overal waar water door de leidingen stroomt en gebruikt wordt door apparaten, kan een waterontkalker van Van Meerendonk in Hoorn ervoor zorgen dat de apparaten minder onderhoud nodig hebben. Dat er minder kalkaanslag ontstaat. En dat jouw water zo beter wordt.

Waarom een waterontkalker in Hoorn?

Er zijn veel redenen om een waterontharder te installeren in je woning of voetbalclub. Een waterontkalker van Van Meerendonk in Hoorn heeft deze voordelen:

 • Sanitair blijft schoner
 • Je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig
 • Je hoeft minder vaak met ontkalkingsmiddel aan de slag te gaan
 • Kranen, leidingen en apparaten blijven schoner
 • Het is goed voor het milieu en je stroomgebruik

Je zult op verschillende manieren het resultaat van de waterontkalker merken. Zo zijn er veel minder snel vlekken op je ramen te vinden. Je zult tijdens het douchen merken dat je minder zeep nodig hebt en voor je wasbeurten heb je voor bijna de helft minder wasmiddel nodig. Je was wordt daarmee gewoon net zo schoon. Dit komt doordat zeep in zacht water gemakkelijker oplost. Hierdoor heb je minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Delta waterontharders in Hoorn

Wij leveren waterontharders van het merk Delta. Hiermee bedienen wij heel Nederland. Ook voor waterontkalker in Hoorn kun je dus bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat je de waterontharder niet alleen geleverd krijgt, maar we installeren deze ook. Mocht je onderhoud nodig hebben aan je waterontharder in je woning of restaurant, dan kunnen we altijd langskomen in Hoorn om je verder te helpen.

Een waterontharder is een investering. Je kunt er dan ook lang gebruik van maken. Wij helpen met ondersteuning en onderhoud om de waterontkalker de langst mogelijke levensduur te geven. Wij delen regelmatig nieuwe kennisartikelen over waterontharders op onze website. Lees bijvoorbeeld over Voor een schoonmaakster is de waterontharder ideaal, Wanneer heb je een waterontharder nodig? of Verklein je ecologische voetafdruk. Er zijn showrooms in Stadskanaal en Hoorn beschikbaar, waar je zelf de waterontkalker kunt zien en ervaren. We plaatsen de waterontharders voor jouw kantoor in heel Nederland. Vraag vandaag nog jouw gratis voorstel aan!