Waterontkalker in Nieuw-Buinen


Verbeter jouw water met een waterontkalker in Nieuw-Buinen

Een waterontkalker zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

 • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
 • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
 • Het droogt de huid uit
 • Het smaakt minder goed, bijvoorbeeld thee heeft bittere smaak
 • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
 • Meer energiekosten

kapper


Er zijn verschillende waterontharders verkrijgbaar. Verschillende waterontharders passen bij verschillende situaties. Daarom gaan wij voor het plaatsen van een waterontharder eerst in gesprek over welk product het beste past bij jouw situatie. Hierdoor heb je altijd een waterontharder die geschikt is voor jouw woning of restaurant.

Dit zijn de voordelen van een waterontkalker

In jouw drinkwater zit kalk. En door kalk ontstaat kalkaanslag. Dit heeft invloed op de levensduur van je apparaten. Kalk zorgt ervoor dat deze op den duur minder goed gaan werken. Nu kun je de meeste apparaten wel ontkalken, maar je kunt problemen beter voorkomen dan genezen. Bovendien ben je bakken met geld kwijt aan schoonmaakmiddelen, ontkalkmiddel en andere benodigdheden om de gevolgen van kalk steeds ongedaan te maken. Maak daarom een einde aan kalkaanslag in je apparaten en servies. Door een waterontkalker van onze collectie te plaatsen in Nieuw-Buinen haal je de kalk uit het water. Je kunt zelf instellen hoe ‘hard’ je jouw water wilt hebben, en mocht een apparaat toch kalk nodig hebben, tap je zo hard water uit je waterontkalker.

Een waterontharder heeft deze voordelen:

 • Geen kalkaanslag door hard water
 • Makkelijk schoonmaken en schoonhouden van apparaten
 • Schonere vaat uit de vaatwasmachine
 • Minder schoonmaakmiddelen nodig, wat geld bespaart
 • Schonere leidingen en apparaten
 • Vermindering van irritatie op de huid

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Delta waterontharders in Nieuw-Buinen

Wij leveren waterontharders van het merk Delta. Hiermee bedienen wij heel Nederland. Ook voor waterontkalker in Nieuw-Buinen kun je dus bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat je de waterontharder niet alleen geleverd krijgt, maar we installeren deze ook. Mocht je onderhoud nodig hebben aan je waterontharder in je woning of voetbalclub, dan kunnen we altijd langskomen in Nieuw-Buinen om je verder te helpen.

Een waterontharder is een investering. Je kunt er dan ook lang gebruik van maken. Wij helpen met ondersteuning en onderhoud om de waterontkalker de langst mogelijke levensduur te geven. Wij delen regelmatig nieuwe kennisartikelen over waterontharders op onze website. Lees bijvoorbeeld over Huidklachten verminderd door waterontharder, Verklein je ecologische voetafdruk of Wat is waterhardheid?. Er zijn showrooms in Stadskanaal en Hoorn beschikbaar, waar je zelf de waterontkalker kunt zien en ervaren. We plaatsen de waterontharders voor jouw woning in heel Nederland. Vraag vandaag nog jouw gratis voorstel aan!