Waterverzachter in Friesland


De beste waterverzachter in Friesland

Ben jij op zoek naar een waterverzachter in Friesland? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres. Het meeste drinkwater in Nederland bevat veel kalk. Dit wordt ook wel ‘hard’ water genoemd. Met een waterverzachter zorg je ervoor dat er minder kalk in je water zit. De waterontharder trekt de kalk aan, haalt het uit je water en voert de kalk zelf af. Hierdoor kun je in je gehele huis genieten van kalkvrij water. Maar een waterverzachter is niet alleen geschikt voor thuisgebruik. Ook op de werkvloer kunnen wij vanuit Friesland een waterverzachter verzorgen. Zo kun je de waterverzachter bijvoorbeeld ook op kantoor installeren, om op schoonmaak- en onderhoudskosten te besparen. De waterverzachter is ook geschikt voor gebruik in je woning of restaurant.

kapper


Overal waar water door de leidingen stroomt en gebruikt wordt door apparaten, kan een waterverzachter van Van Meerendonk in Friesland ervoor zorgen dat de apparaten minder onderhoud nodig hebben. Dat er minder kalkaanslag ontstaat. En dat jouw water zo beter wordt.

Waarom een waterverzachter in Friesland?

Er zijn veel redenen om een waterontharder te installeren in je woning of woning. Een waterverzachter van Van Meerendonk in Friesland heeft deze voordelen:

  • Sanitair blijft schoner
  • Je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Je hoeft minder vaak met ontkalkingsmiddel aan de slag te gaan
  • Kranen, leidingen en apparaten blijven schoner
  • Het is goed voor het milieu en je stroomgebruik

Je zult op verschillende manieren het resultaat van de waterverzachter merken. Zo zijn er veel minder snel vlekken op je ramen te vinden. Je zult tijdens het douchen merken dat je minder zeep nodig hebt en voor je wasbeurten heb je voor bijna de helft minder wasmiddel nodig. Je was wordt daarmee gewoon net zo schoon. Dit komt doordat zeep in zacht water gemakkelijker oplost. Hierdoor heb je minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van waterverzachter in Friesland

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een waterverzachter van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. De waterverzachter van onze collectie is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: de waterontharder is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een waterverzachter te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De waterverzachter gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere waterontharders, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De waterverzachter en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Friesland zorgt ervoor dat de waterontharder op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland onze waterontharders, ook voor jou in Friesland.