Is mijn huis geschikt voor een waterontharder? Zo ontdek je het!

Waterontharders zie je niet alleen nog maar binnen bedrijven. Ook Nederlandse huishoudens raken steeds meer vertrouwd met en verknocht aan hun eigen apparaat. Dat begrijpen wij natuurlijk, want een waterontharder in huis kent vele voordelen. Wij leveren onze apparaten in heel Nederland, van Groningen tot Zeeland en zelfs de waddeneilanden. Omdat wij bekend zijn met verschillende systemen en huishoudens, weten we dat we ook bij jou thuis kunnen leveren. Want een waterontharder is geschikt voor ieder huishouden. Lees er hier meer over!

geschikt

Wij helpen veel gezinnen met onze waterontharder

De Hydro@Home waterontharders gaan de hele wereld over. Met trots mogen we zeggen dat we in Nederland al duizenden gezinnen helpen aan schoon en zacht water. Daarnaast zijn er ook Hydro@Home dealers in vele andere delen van de wereld, zoals Azië, Oceanië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Taiwan. Ons apparaat is geschikt voor elk huishouden en daarom zijn we er zeker van dat hij ook bij jou thuis past. Zo slagen wij in onze missie om zoveel mogelijk gezinnen te laten profiteren van de voordelen van ontkalkt drinkwater.

Hoe gaat het installatieproces van een waterontharder?

Als eerste kijkt de monteur op welke plek de waterontharder kan worden geïnstalleerd. De klus zelf duurt in totaal ongeveer twee uurtjes: de waterontharder plaatsen, de waterleiding aansluiten, de afvoer aansluiten, de inkomende hardheid van het water meten, de instellingen aanpassen op de hardheid, en natuurlijk het instellen van de hardheid van het water dat uit de kraan moet komen. Het lijkt een heel proces, maar voor onze monteurs is deze klus zo gepiept.

Na deze twee uur drink jij heerlijk zacht water uit de kraan bij jou thuis. Niet alleen is dit zachte water lekkerder om te drinken: ook gaan je apparaten die water gebruiken (zoals de vaatwasser en de wasmachine) veel langer mee, scheelt het poetswerk (geen kalkaanslag meer op de douchewand!) én is het beter voor je huid en haar. Waar wacht je nog op?

Groot of klein: een waterontharder past overal!

Past de waterontharder bij jou thuis?

Hydro@Home heeft een apparaat ontwikkeld waardoor de waterontharder past binnen elk huishouden. Iedere woning, elk flatgebouw, iedere fabriek en elk restaurant kan nu worden voorzien van een waterontharder zonder stroom. En die waterontharder is ook nog eens een stuk compacter dan de modellen die je al eerder hebt gezien. Het maakt dus niet uit of je klein of groot woont: voor elke woning is onze waterontharder geschikt.

Van Meerendonk

Wil jij weten welk type waterontharder geschikt is voor jouw woning? We staan je graag te woord in een vrijblijvend adviesgesprek! Heb je weinig tijd? Lees dan alvast de veelgestelde vragen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Kan ik een waterontharder in de meterkast plaatsen?

Een veelgestelde vraag is of je een waterontharder mag plaatsen in de meterkast. Het antwoord is ja, en het is zelfs een uitstekende locatie! In dit artikel lees je waarom.

Meer informatie

Waterontharder in de kruipruimte: een goed idee?

Een waterontharder plaatsen in de kruipruimte, is dat een goed idee? Jazeker! In dit artikel lees je alle voordelen van een plaatsing in de kruipruimte.

Meer informatie

Hoe kun je je water ontkalken?

Heb je in jouw woning last hard water en dus veel kalkaanslag? Dit kan erg vervelend zijn. Maar hoe kun je thuis je water ontkalken? Wat is de meest effectieve manier? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Meer informatie

Wat is hard en zacht water?

Als het gaat om drinkwater wordt er vaak gesproken over hard water en over zacht water. Maar wat is het precies? En wat is het verschil? En hoe maak je hard water zacht?

Meer informatie

Wat zijn de nadelen van een waterontharder?

Een waterontharder heeft flink wat voordelen: hij vermindert kalkaanslag, zorgt voor een besparing op je energierekening en is goed voor het milieu. Maar zijn er eigenlijk ook nadelen?

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Wil je weten waarom een waterontharder thuis nuttig kan zijn? In dit artikel zetten wij alle voordelen op een rijtje.

Meer informatie

Van Meerendonk waterontharders werken altijd, ook bij hoogwater

Wil je een waterontharder kopen die altijd werk? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres!

Meer informatie

‘Met een waterontharder in mijn appartementje geniet ik van zacht water’

Toen Levi (27) naar een gebied met hard water verhuisde, had zijn huid hier flink onder te lijden. Tot hij een waterontharder liet installeren. ‘Volgens mij heb ik Van Meerendonk direct gebeld toen de laatste verhuisdoos de drempel over was.’ Lees het hier!

Meer informatie

Een hoge prijs voor je waterontharder? De misverstanden uitgelicht!

In steeds meer woningen zie je ze (niet) hangen: een waterontharder. Toch zijn er nog veel misverstanden als het gaat om het apparaat. We ontkrachten ze in dit blog!

Meer informatie