Welke soorten waterontharders zijn er? Je leest het hier!

Denk je erover om een waterontharder aan te schaffen? Bijvoorbeeld omdat je hebt gehoord over de vele voordelen die het biedt? Je hebt je vast al ingelezen en voor jezelf afgewogen wat de kosten en baten zijn. En dan weet je ook dat niet alle waterontharders hetzelfde werken. Hoe werken de verschillende soorten waterontharders en welke past bij jou? In deze blog lees je er meer over.

soorten-waterontharders

Wat is een waterontharder?

Een waterontharder is een ingenieus systeem om het kalk uit je water te halen. Je koppelt het aan je waterbron en de ontharder filtert je water. Wist je dat zelfs de bekende voetballer Ronaldo er eentje thuis heeft? Als topsporter weet hij natuurlijk wat de voordelen zijn. Een goede waterontharder haalt zelfs voor 100 procent kalk uit het water. Het is dus zeker een waardevolle investering.

De voordelen van zacht water

Een waterontharder heeft diverse voordelen, zoals:

Welke waterontharder past bij jou?

Hoe werken de verschillende soorten waterontharders?

We bieden verschillende soorten waterontharders aan, zoals de Hydrosoft voor thuis, of de Ontario voor bedrijven. De waterontharders werken in principe op dezelfde manier. Ze werken met een extern stroomloos systeem. Een monteur plaatst de filter op de plek waar het water in je huis of bedrijf binnenkomt. Het verschil zit hoofdzakelijk in het formaat van de waterontharder. Welke bij jou past, hangt af van de afmeting van bijvoorbeeld je kruipruimte. Uiteraard krijg je een goed advies van onze experts.

Adviesgesprek

Investeer in een waterontharder en ervaar de voordelen voor je gezondheid en je apparatuur. Het is bovendien goed voor je portemonnee. Kun je nog niet kiezen uit de verschillende soorten waterontharders of weet je niet welke het beste bij jou past? Of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Onze experts kunnen je er alles over vertellen! Neem gerust contact op en laat ons je informeren.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Zo onderhoud je je waterontharder

Door je waterontharder op de juiste manier te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Maar hoe verzorg je het onderhoud van je waterontharder eigenlijk?

Meer informatie

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Ga je binnenkort op vakantie? Kijk nog wel om naar je waterontharder! Lees hier waar je aan moet denken.

Meer informatie

‘Ik sta echt achter het product dat ze leveren’

Sinds Patrick Meis 15 maanden geleden een waterontharder liet installeren via Van Meerendonk, merkt hij veel voordelen. Lees meer wat hij vindt van het product!

Meer informatie

Is hard water ongezond?

Zacht water heeft veel voordelen. Maar betekent dat dat hard water ongezond is? Lees er hier alles over!

Meer informatie

De kunst van koffie

Als jij écht van je koffie wilt kunnen genieten, is een waterontharder onontbeerlijk. Waarom? Je leest het in dit blog.

Meer informatie

‘De waterontharder verbeterde de gevoelige huid van mijn vrouw’

Sinds Rob en Reina anderhalf jaar geleden een waterontharder van Van Meerendonk lieten installeren, is Reina’s huid flink opgeknapt. Lees meer!

Meer informatie

De beste waterontharder? Die van Van Meerendonk natuurlijk!

Waarom wij zeggen dat we de beste waterontharder hebben? Dat heeft te maken met het KIWA-keurmerk. Je leest er hier alles over.

Meer informatie

Waterontharder en huishoudapparatuur: een gouden combinatie

Wist je dat je met een waterontharder lagere energiekosten hebt? En dat je apparatuur langer meegaat? Lees er hier meer over.

Meer informatie

6 waterbesparende tips voor jou

Met deze waterbesparende tips kun je op jaarbasis aardig wat geld besparen. Lees hier hoe je dat kunt doen!

Meer informatie