Welke soorten waterontharders zijn er? Je leest het hier!

Denk je erover om een waterontharder aan te schaffen? Bijvoorbeeld omdat je hebt gehoord over de vele voordelen die het biedt? Je hebt je vast al ingelezen en voor jezelf afgewogen wat de kosten en baten zijn. En dan weet je ook dat niet alle waterontharders hetzelfde werken. Hoe werken de verschillende soorten waterontharders en welke past bij jou? In deze blog lees je er meer over.

soorten-waterontharders

Wat is een waterontharder?

Een waterontharder is een ingenieus systeem om het kalk uit je water te halen. Je koppelt het aan je waterbron en de ontharder filtert je water. Wist je dat zelfs de bekende voetballer Ronaldo er eentje thuis heeft? Als topsporter weet hij natuurlijk wat de voordelen zijn. Een goede waterontharder haalt zelfs voor 100 procent kalk uit het water. Het is dus zeker een waardevolle investering.

De voordelen van zacht water

Een waterontharder heeft diverse voordelen, zoals:

Welke waterontharder past bij jou?

Hoe werken de verschillende soorten waterontharders?

We bieden verschillende soorten waterontharders aan, zoals de Hydrosoft voor thuis, of de Ontario voor bedrijven. De waterontharders werken in principe op dezelfde manier. Ze werken met een extern stroomloos systeem. Een monteur plaatst de filter op de plek waar het water in je huis of bedrijf binnenkomt. Het verschil zit hoofdzakelijk in het formaat van de waterontharder. Welke bij jou past, hangt af van de afmeting van bijvoorbeeld je kruipruimte. Uiteraard krijg je een goed advies van onze experts.

Adviesgesprek

Investeer in een waterontharder en ervaar de voordelen voor je gezondheid en je apparatuur. Het is bovendien goed voor je portemonnee. Kun je nog niet kiezen uit de verschillende soorten waterontharders of weet je niet welke het beste bij jou past? Of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Onze experts kunnen je er alles over vertellen! Neem gerust contact op en laat ons je informeren.

Deel dit bericht op:

Lees ook

‘Haar eczeem is enorm afgenomen’

Sinds meneer en mevrouw A. een waterontharder hebben laten plaatsen, heeft mevrouw A. veel minder last van haar eczeem.

Meer informatie

‘Die waterontharder is van meerwaarde voor mijn bedrijf’

Heildina schafte voor haar steakhouse een grote installatie waterontharder aan. Een keuze waar ze nog steeds elke dag blij mee is.

Meer informatie

Schoonmaaktips bij gebruik van zacht water

Schoonmaken met zacht water? Lees hier hoe je dat aanpakt!

Meer informatie

Marit: ‘Zo’n quooker biedt een stukje gemak en scheelt veel tijd’

Niet lang nadat Marit en haar vriend verhuisden naar een andere woning lieten ze een quooker in de keuken plaatsen. ‘Het biedt gemak en scheelt veel tijd.’

Meer informatie

Het KIWA-keurmerk uitgelegd!

Het KIWA-keurmerk: wat houdt dat eigenlijk in?

Meer informatie

De aanschaf van een waterontharder

Een waterontharder heeft veel voordelen. Maar er zijn meerdere soorten. Welke kies je?

Meer informatie

Eco-logisch! Door de waterontharder ben ik duurzaam bezig en bespaar ik geld

Nooit gedacht dat duurzaam leven zo eenvoudig kon zijn.

Meer informatie

RTL Z op bezoek bij Van Meerendonk Waterontharders

RTL Z was te gast bij Van Meerendonk Waterontharders. In deze video leggen Dennis en Sanne alles uit over de Delta waterontharders, in de showroom bij Van Meerendonk Waterontharders

Meer informatie

Droge huid? Waterontharder!

Een droge huid door hard water? Een waterontharder kan helpen met jouw huidproblemen. Lees hier meer.

Meer informatie