“Er is heel veel voor ons verbeterd sinds we een waterontharder hebben!”

Van Meerendonk telt steeds meer en meer tevreden klanten. Klanten prijzen het bedrijf om hun snelle maar toch goede service en het effect van hun waterontharders. Onder hen Gonda, die tweeënhalf jaar geleden haar waterontharder heeft laten installeren.

Installatie

‘Mijn man heeft de installatie geregeld van de waterontharder. Van tevoren kwam de monteur langs om te kijken waar hij de ontharder het beste kon installeren. Bij ons is uiteindelijk de keuze gemaakt om een kleine kast te installeren in de meterkast. Fijn, want zo hangt ‘ie niet in het zicht en is het apparaat toch goed bereikbaar wanneer we er wel bij moeten. Het liep allemaal heel vlot en we zijn er heel tevreden over.’

‘We hadden geen specifieke aanleiding om een waterontharder te installeren, niet direct. We liepen toevallig op een beurs in Groningen en daar stond Van Meerendonk met het product. Ik heb bij de stand om informatie gevraagd en heb een foldertje meegenomen. Na de beurs werden we gebeld of we nog belang hadden, waarna we ze thuis hebben uitgenodigd.’

Minder schoonmaken

‘Er is heel veel voor ons verbeterd sinds we een waterontharder hebben. We hebben minder schoonmaakmiddelen nodig om schoon te maken. Onder de douche hebben we veel minder douchegel en shampoo nodig, dus alle producten gaat veel langer mee. Aan een drupje heb je echt al genoeg. Voor de vaatwasser heb ik nu poeder, dat gaat ook veel langer mee. Het water smaakt trouwens ook lekkerder en je proeft het ook echt met de koffie. Alles wordt minder vies en het is makkelijk om schoon te maken. We hebben geen last meer van kalk. We gebruiken ook geen wasverzachter meer. Je hebt overal maar een beetje van nodig, dus dat scheelt echt veel op de lange termijn.’

Alles wordt minder vies en het is makkelijk om schoon te maken

Weinig onderhoud

‘Ik zou mensen die een waterontharder kopen overwegen aanraden om er één te nemen, of in ieder geval om informatie op te vragen. Ik praat er met collega’s over. Ik hoor steeds meer mensen in mijn omgeving en in het dorp over het bedrijf. Eén van mijn collega’s kreeg een nieuwe keuken en heeft de waterontharder hiervoor ook via Van Meerendonk geregeld. Mijn zus heb ik het ook aanbevolen, die is er heel content mee. De service en het contact bevalt heel goed. Anderhalf jaar geleden is er nog een monteur langs geweest voor onderhoud. Dat gebeurt één keer in de twee jaar. Het onderhoud is heel makkelijk. Mijn man denkt om de tabletten, die heb ik gewoon in de garage liggen. Ja, ik vind het leuk om mijn enthousiasme te delen, want ik ben er gewoon écht heel enthousiast over. Ik ben heel blij met de aanschaf en zou het anderen zeker aanbevelen!’

Een vrijblijvend advies bij Van Meerendonk

De aanschaf van een waterontharder heeft veel positieve gevolgen voor je gezondheid. Wil je hier graag met een van onze specialisten over praten? Kom dan langs in een van onze showrooms of vraag nu een adviesgesprek aan.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een hoge prijs voor je waterontharder? De misverstanden uitgelicht!

In steeds meer woningen zie je ze (niet) hangen: een waterontharder. Toch zijn er nog veel misverstanden als het gaat om het apparaat. We ontkrachten ze in dit blog!

Meer informatie

Een waterontharder magneet, werkt dat of is het onzin?

Magnetische waterontharders zijn populair én goedkoop. Maar werken ze eigenlijk wel? Nee! In dit artikel lees je waarom niet.

Meer informatie

Wat is de beste waterontharder in 2024?

Wil je in 2024 een waterontharder kopen? Je leest hier wat de beste keus is voor jouw situatie.

Meer informatie

Wat kost een waterontharder?

Een waterontharder is een uitstekende investering voor je woning. Maar wat kost het eigenlijk precies?

Meer informatie

Het belang van water drinken

Water drinken is belangrijk voor ons lichaam. Maar waarom eigenlijk?

Meer informatie

‘Ik kan iedereen een waterontharder aanbevelen’

Sinds hij een waterontharder heeft, heeft de dochter van Frank minder last van eczeem. Maar het nieuwe apparaat biedt nog meer voordelen. Lees het hier.

Meer informatie

‘We hebben de vooruitgang zeker gemerkt!’

Ivan en zijn partner hadden beiden te kampen met huid- en haarproblemen. Sinds een paar maanden, zeker nog geen halfjaar, heeft hij zijn waterontharder in huis. Van de vooruitgang kan hij ontzettend genieten.

Meer informatie

Zo onderhoud je je waterontharder

Door je waterontharder op de juiste manier te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Maar hoe verzorg je het onderhoud van je waterontharder eigenlijk?

Meer informatie

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Ga je binnenkort op vakantie? Kijk nog wel om naar je waterontharder! Lees hier waar je aan moet denken.

Meer informatie