“Er is heel veel voor ons verbeterd sinds we een waterontharder hebben!”

Van Meerendonk telt steeds meer en meer tevreden klanten. Klanten prijzen het bedrijf om hun snelle maar toch goede service en het effect van hun waterontharders. Onder hen Gonda, die tweeënhalf jaar geleden haar waterontharder heeft laten installeren.

Installatie

‘Mijn man heeft de installatie geregeld van de waterontharder. Van tevoren kwam de monteur langs om te kijken waar hij de ontharder het beste kon installeren. Bij ons is uiteindelijk de keuze gemaakt om een kleine kast te installeren in de meterkast. Fijn, want zo hangt ‘ie niet in het zicht en is het apparaat toch goed bereikbaar wanneer we er wel bij moeten. Het liep allemaal heel vlot en we zijn er heel tevreden over.’

‘We hadden geen specifieke aanleiding om een waterontharder te installeren, niet direct. We liepen toevallig op een beurs in Groningen en daar stond Van Meerendonk met het product. Ik heb bij de stand om informatie gevraagd en heb een foldertje meegenomen. Na de beurs werden we gebeld of we nog belang hadden, waarna we ze thuis hebben uitgenodigd.’

Minder schoonmaken

‘Er is heel veel voor ons verbeterd sinds we een waterontharder hebben. We hebben minder schoonmaakmiddelen nodig om schoon te maken. Onder de douche hebben we veel minder douchegel en shampoo nodig, dus alle producten gaat veel langer mee. Aan een drupje heb je echt al genoeg. Voor de vaatwasser heb ik nu poeder, dat gaat ook veel langer mee. Het water smaakt trouwens ook lekkerder en je proeft het ook echt met de koffie. Alles wordt minder vies en het is makkelijk om schoon te maken. We hebben geen last meer van kalk. We gebruiken ook geen wasverzachter meer. Je hebt overal maar een beetje van nodig, dus dat scheelt echt veel op de lange termijn.’

Alles wordt minder vies en het is makkelijk om schoon te maken

Weinig onderhoud

‘Ik zou mensen die een waterontharder kopen overwegen aanraden om er één te nemen, of in ieder geval om informatie op te vragen. Ik praat er met collega’s over. Ik hoor steeds meer mensen in mijn omgeving en in het dorp over het bedrijf. Eén van mijn collega’s kreeg een nieuwe keuken en heeft de waterontharder hiervoor ook via Van Meerendonk geregeld. Mijn zus heb ik het ook aanbevolen, die is er heel content mee. De service en het contact bevalt heel goed. Anderhalf jaar geleden is er nog een monteur langs geweest voor onderhoud. Dat gebeurt één keer in de twee jaar. Het onderhoud is heel makkelijk. Mijn man denkt om de tabletten, die heb ik gewoon in de garage liggen. Ja, ik vind het leuk om mijn enthousiasme te delen, want ik ben er gewoon écht heel enthousiast over. Ik ben heel blij met de aanschaf en zou het anderen zeker aanbevelen!’

Een vrijblijvend advies bij Van Meerendonk

De aanschaf van een waterontharder heeft veel positieve gevolgen voor je gezondheid. Wil je hier graag met een van onze specialisten over praten? Kom dan langs in een van onze showrooms of vraag nu een adviesgesprek aan.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Waar plaats je het beste een waterontharder?

Wat is nou de beste plek om een waterontharder te plaatsen? In dit artikel lees je op welke plekken in huis je een ontharder kunt plaatsen en wat in jouw situatie de beste keus is.

Meer informatie

Kan ik een waterontharder in de meterkast plaatsen?

Een veelgestelde vraag is of je een waterontharder mag plaatsen in de meterkast. Het antwoord is ja, en het is zelfs een uitstekende locatie! In dit artikel lees je waarom.

Meer informatie

Waterontharder in de kruipruimte: een goed idee?

Een waterontharder plaatsen in de kruipruimte, is dat een goed idee? Jazeker! In dit artikel lees je alle voordelen van een plaatsing in de kruipruimte.

Meer informatie

Hoe kun je je water ontkalken?

Heb je in jouw woning last hard water en dus veel kalkaanslag? Dit kan erg vervelend zijn. Maar hoe kun je thuis je water ontkalken? Wat is de meest effectieve manier? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Meer informatie

Wat is hard en zacht water?

Als het gaat om drinkwater wordt er vaak gesproken over hard water en over zacht water. Maar wat is het precies? En wat is het verschil? En hoe maak je hard water zacht?

Meer informatie

Wat zijn de nadelen van een waterontharder?

Een waterontharder heeft flink wat voordelen: hij vermindert kalkaanslag, zorgt voor een besparing op je energierekening en is goed voor het milieu. Maar zijn er eigenlijk ook nadelen?

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Wil je weten waarom een waterontharder thuis nuttig kan zijn? In dit artikel zetten wij alle voordelen op een rijtje.

Meer informatie

Van Meerendonk waterontharders werken altijd, ook bij hoogwater

Wil je een waterontharder kopen die altijd werk? Dan ben je bij Van Meerendonk aan het juiste adres!

Meer informatie

‘Met een waterontharder in mijn appartementje geniet ik van zacht water’

Toen Levi (27) naar een gebied met hard water verhuisde, had zijn huid hier flink onder te lijden. Tot hij een waterontharder liet installeren. ‘Volgens mij heb ik Van Meerendonk direct gebeld toen de laatste verhuisdoos de drempel over was.’ Lees het hier!

Meer informatie