Waterontharders: een duurzame investering in een nieuwbouwhuis

Een waterontharder is een duurzame investering in je nieuwbouwhuis, die je ecologische voetafdruk kleiner maakt. Veel nieuwbouwhuizen zijn uitstekend geïsoleerd en hebben Energielabel A. Een waterontharder helpt je het milieu nog minder te belasten! Hoe dat komt, lees je in dit artikel.

nieuwbouw

Duurzame investering in je nieuwbouwhuis

Hard water bevat veel calcium en magnesium, wat zich samen vormt tot kalk. Kalk zet zich af in leidingen, verstopt je stoomstrijkijzer en legt een grauwsluier over je was. Een waterontharder heeft daarom een aantal duidelijk zichtbare voordelen:

Waterontharders in je nieuwbouwwoning

Er zijn dus veel voordelen bij het plaatsen van een waterontharder in een nieuwbouwwoning. Het plaatsen van een waterontharder in een woning die kort geleden is opgeleverd, is het beste moment. De leidingen zijn nog nieuw en kalk heeft dus nog geen kans gehad om deze aan te tasten. Ook plaats je op dat moment vaak nieuwe apparaten. Een waterontharder kan gemakkelijk aangesloten worden in de nieuwbouwwoning. Zelfs in kleine ruimtes zoals de meterkast!

Een nieuwbouwwoning: het beste moment om een waterontharder te installeren

Een waterontharder als duurzame investering in anderen

Het past niet bij onze visie om onze waterontharders te laten maken in een lagelonenland onder slechte arbeidsomstandigheden. Wij geloven in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom worden onze waterontharders dicht bij huis gemaakt, in België. Onze producten worden daar gemaakt in een werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee helpen we hen om zelfstandig te leven en te werken aan een product waar ze trots op mogen zijn.

Eerst zien, dan geloven

Kom vooral langs in een van onze showrooms in Zwaag of Stadskanaal. Hier kan je onze waterontharders in werking zien en het zachte water voelen en proeven. Een van onze medewerkers staat je graag te woord in een vrijblijvend adviesgesprek. Heb je weinig tijd? Lees dan alvast de veelgestelde vragen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een hoge prijs voor je waterontharder? De misverstanden uitgelicht!

In steeds meer woningen zie je ze (niet) hangen: een waterontharder. Toch zijn er nog veel misverstanden als het gaat om het apparaat. We ontkrachten ze in dit blog!

Meer informatie

Een waterontharder magneet, werkt dat of is het onzin?

Magnetische waterontharders zijn populair én goedkoop. Maar werken ze eigenlijk wel? Nee! In dit artikel lees je waarom niet.

Meer informatie

Wat is de beste waterontharder in 2024?

Wil je in 2024 een waterontharder kopen? Je leest hier wat de beste keus is voor jouw situatie.

Meer informatie

Wat kost een waterontharder?

Een waterontharder is een uitstekende investering voor je woning. Maar wat kost het eigenlijk precies?

Meer informatie

Het belang van water drinken

Water drinken is belangrijk voor ons lichaam. Maar waarom eigenlijk?

Meer informatie

‘Ik kan iedereen een waterontharder aanbevelen’

Sinds hij een waterontharder heeft, heeft de dochter van Frank minder last van eczeem. Maar het nieuwe apparaat biedt nog meer voordelen. Lees het hier.

Meer informatie

‘We hebben de vooruitgang zeker gemerkt!’

Ivan en zijn partner hadden beiden te kampen met huid- en haarproblemen. Sinds een paar maanden, zeker nog geen halfjaar, heeft hij zijn waterontharder in huis. Van de vooruitgang kan hij ontzettend genieten.

Meer informatie

Zo onderhoud je je waterontharder

Door je waterontharder op de juiste manier te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Maar hoe verzorg je het onderhoud van je waterontharder eigenlijk?

Meer informatie

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Ga je binnenkort op vakantie? Kijk nog wel om naar je waterontharder! Lees hier waar je aan moet denken.

Meer informatie