Waterontharders: een duurzame investering in een nieuwbouwhuis

Een waterontharder is een duurzame investering in je nieuwbouwhuis, die je ecologische voetafdruk kleiner maakt. Veel nieuwbouwhuizen zijn uitstekend geïsoleerd en hebben energielabel A. Een waterontharder helpt je het milieu nog minder te belasten! Hoe dat komt, lees je in dit artikel.

nieuwbouw

Duurzame investering in je nieuwbouwhuis

Hard water bevat veel kalk en magnesium. Deze mineralen zetten zich af in leidingen, verstoppen je stoomstrijkijzer en leggen een grauwsluier over je was. Een waterontharder heeft daarom een aantal duidelijk zichtbare voordelen:

Waterontharders in je nieuwbouwwoning

Er zijn dus veel voordelen bij het plaatsen van een waterontharder in een nieuwbouwwoning. Het plaatsen van een waterontharder in een woning die kort geleden is opgevelerd, is het beste moment. De leidingen zijn nog nieuw en kalk heeft dus nog geen kans gehad om deze aan te tasten. Ook plaats je op dat moment vaak nieuwe apparaten. Een waterontharder kan gemakkelijk aangesloten worden in de nieuwbouwwoning, zelfs in kleine ruimtes zoals de meterkast.

Een nieuwbouwwoning: het beste moment om een waterontharder te installeren!

Een waterontharder als duurzame investering in anderen

Het past niet bij onze visie om onze waterontharders te laten maken in een lagelonenland onder slechte arbeidsomstandigheden. Wij geloven in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom worden onze waterontharders dicht bij huis gemaakt in België. Onze producten worden daar gemaakt in een werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee helpen we hen om zelfstandig te leven en te werken aan een product waar ze trots op mogen zijn.

Eerst zien, dan geloven

Kom vooral langs in een van onze showrooms in Zwaag of Stadskanaal. Hier kan je onze waterontharders in werking zien en het zachte water voelen en proeven. Een van onze medewerkers staat je graag te woord in een vrijblijvend adviesgesprek. Heb je weinig tijd? Lees dan alvast de veelgestelde vragen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Schoonmaaktips bij gebruik van zacht water

Schoonmaken met zacht water? Lees hier hoe je dat aanpakt!

Meer informatie

Marit: ‘Zo’n quooker biedt een stukje gemak en scheelt veel tijd’

Niet lang nadat Marit en haar vriend verhuisden naar een andere woning lieten ze een quooker in de keuken plaatsen. ‘Het biedt gemak en scheelt veel tijd.’

Meer informatie

Het KIWA-keurmerk uitgelegd!

Het KIWA-keurmerk: wat houdt dat eigenlijk in?

Meer informatie

Waterontharder aanschaffen? Hier moet je rekening mee houden

Een waterontharder heeft veel voordelen. Maar er zijn meerdere soorten. Welke kies je?

Meer informatie

Eco-logisch! Door de waterontharder ben ik duurzaam bezig en bespaar ik geld

Nooit gedacht dat duurzaam leven zo eenvoudig kon zijn.

Meer informatie

RTL Z op bezoek bij Van Meerendonk Waterontharders

RTL Z was te gast bij Van Meerendonk Waterontharders. In deze video leggen Dennis en Sanne alles uit over de Delta waterontharders, in de showroom bij Van Meerendonk Waterontharders

Meer informatie

Droge huid? Waterontharder!

Een droge huid door hard water? Een waterontharder kan helpen met jouw huidproblemen. Lees hier meer.

Meer informatie

Ria: ‘Ik had nooit gedacht dat een waterontharder zoveel voordelen zou hebben’

‘Wanneer je rolstoelafhankelijk bent, is huishoudelijke hulp ontzettend waardevol. Ik had alleen nooit verwacht dat ik zoveel meer uit die hulp kon halen door een waterontharder aan te schaffen.’

Meer informatie

Waterontharders: zout of magneten?

Lees hier alles over het verschil tussen een waterontharder op zout- of magneetbasis!

Meer informatie