Waterontharder in Heerhugowaard


Verbeter jouw water met een waterontharder in Heerhugowaard

Een waterontharder zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

 • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
 • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
 • Het droogt de huid uit
 • Het smaakt minder goed, thee krijgt bijvoorbeeld een bittere smaak
 • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
 • Meer energiekosten

kapper


Jouw water kan beter. Waarschijnlijk sta je weinig stil bij je drinkwater. Dit terwijl je het iedere dag toch ontzettend veel gebruikt. Je drinkt het iedere dag, doet er de was mee, doucht ermee en gebruikt het bij het schoonmaken. Een waterontharder zorgt ervoor dat je het kalkgehalte van het water kunt verlagen. Van Meerendonk helpt jou in Heerhugowaard met een waterontharder voor jouw woning of hotel. Onze modellen filteren het water op calcium (de kalk). Dit wordt apart afgevoerd. Door een waterontharder op je leiding aan te sluiten zorg je er dus gemakkelijk voor dat jouw water minder hard is.

Waarom een waterontharder in Heerhugowaard?

Er zijn veel redenen om een waterontharder te installeren in je woning of bedrijfspand. Een ontharder van Van Meerendonk in Heerhugowaard heeft deze voordelen:

 • Sanitair blijft schoner
 • Je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig
 • Je hoeft minder vaak met ontkalkingsmiddel aan de slag te gaan
 • Kranen, leidingen en apparaten blijven schoner
 • Het is goed voor het milieu en je stroomgebruik

Je merkt op verschillende manieren het resultaat van de waterontharder. Zo zijn er veel minder snel vlekken op je ramen te vinden. Ook merk je tijdens het douchen dat je minder zeep nodig hebt en voor je wasbeurten heb je voor bijna de helft minder wasmiddel nodig. Je was wordt daarmee gewoon net zo schoon. Dit komt doordat zeep in zacht water gemakkelijker oplost. Hierdoor heb je minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Goed voor je portemonnee en voor het milieu!

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Installeer jouw waterontharder in Heerhugowaard

Wij helpen jou graag aan een waterontharder voor jouw woning of bedrijfspand. Onze ontharders van het merk Delta zijn hoogwaardige apparaten die goed resultaat leveren. Ze zijn op de meeste locaties te plaatsen door hun geringe grootte. Ook in kleine ruimtes kunnen we de waterontharders dus gemakkelijk plaatsen. Het apparaat is stroomvrij, waardoor het niet nodig is om een stopcontact in de buurt te hebben. Wij plaatsen graag de waterontharder voor jou in Heerhugowaard, en zorgen ook voor de service en het onderhoud. Wanneer je onverhoopt een probleem hebt met het apparaat, komen we gerust langs in Heerhugowaard om je hierbij te helpen.

Wij bedienen met onze service heel Nederland. Wil je liever de waterontharders eerst zien voor je een keuze maakt? Wij hebben showrooms in Stadskanaal en Hoorn waar we je graat laten zien waarom een waterontharder zoveel nut heeft. Of lees eens onze interessante blogs, zoals Wanneer heb je een waterontharder nodig? of De voordelen van een waterontharder.