Niet-elektrische waterontharder in Heerhugowaard


Verbeter jouw water met een Niet-elektrische waterontharder in Heerhugowaard

Een Niet-elektrische waterontharder zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

 • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
 • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
 • Het droogt de huid uit
 • Het smaakt minder goed, bijvoorbeeld thee heeft bittere smaak
 • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
 • Meer energiekosten

kapper


Jouw water kan beter. Waarschijnlijk sta je weinig stil bij je drinkwater. Dit terwijl je het iedere dag toch ontzettend veel gebruikt. Je drinkt het iedere dag, doet er ook de was mee, je doucht ermee en gebruikt het bij het schoonmaken. Een Niet-elektrische waterontharder zorgt ervoor dat je het kalkgehalte van het water kunt verlagen. Van Meerendonk Waterontharders kan jou in Heerhugowaard helpen met een Niet-elektrische waterontharder voor jouw woning of hotel. Onze waterontharders weten het water te filteren op calcium (het kalk). Dit wordt apart afgevoerd. Door een Niet-elektrische waterontharder op je leiding aan te sluiten kun je er dus gemakkelijk voor zorgen dat jouw water minder hard is.

Waarom een Niet-elektrische waterontharder in Heerhugowaard?

Er zijn veel redenen om een waterontharder te installeren in je woning of voetbalclub. Een Niet-elektrische waterontharder van Van Meerendonk in Heerhugowaard heeft deze voordelen:

 • Sanitair blijft schoner
 • Je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig
 • Je hoeft minder vaak met ontkalkingsmiddel aan de slag te gaan
 • Kranen, leidingen en apparaten blijven schoner
 • Het is goed voor het milieu en je stroomgebruik

Je zult op verschillende manieren het resultaat van de Niet-elektrische waterontharder merken. Zo zijn er veel minder snel vlekken op je ramen te vinden. Je zult tijdens het douchen merken dat je minder zeep nodig hebt en voor je wasbeurten heb je voor bijna de helft minder wasmiddel nodig. Je was wordt daarmee gewoon net zo schoon. Dit komt doordat zeep in zacht water gemakkelijker oplost. Hierdoor heb je minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Installeer jouw Niet-elektrische waterontharder in Heerhugowaard

Wij helpen jou graag aan een Niet-elektrische waterontharder voor jouw woning of restaurant. Onze waterontharders van het merk Delta zijn hoogwaardige waterontharders die goed resultaat leveren. Deze ontharders zijn op de meeste locaties te plaatsen door hun geringe grootte. Ook in kleine ruimtes kunnen we de waterontharders dus gemakkelijk plaatsen. De Niet-elektrische waterontharder is stroomvrij, waardoor het niet nodig is om een stopcontact in de buurt te hebben. Wij zorgen bij het plaatsen van de waterontharder voor service en onderhoud. Het plaatsen van de Niet-elektrische waterontharder in Heerhugowaard voeren we graag voor je uit. Wanneer je onverhoopt een probleem hebt met je waterontharder, komen we gerust langs in Heerhugowaard om je hierbij te helpen.

Wij bedienen hierbij heel Nederland. Wil je liever de waterontharders eerst zien voor je een keuze maakt? Wij hebben showrooms in Stadskanaal en Hoorn om jou te laten zien waarom een waterontharder zoveel nut heeft. Je kunt altijd meer informatie lezen over de waterontharders in ons blog, lees bijvoorbeeld Wanneer heb je een waterontharder nodig? of De voordelen van een waterontharder.