Waterverzachter in Hoogezand


Verbeter jouw water met een waterverzachter in Hoogezand

Een waterverzachter zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

  • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
  • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
  • Het droogt de huid uit
  • Het smaakt minder goed, bijvoorbeeld thee heeft bittere smaak
  • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
  • Meer energiekosten

kapper


Jouw water kan beter. Waarschijnlijk sta je weinig stil bij je drinkwater. Dit terwijl je het iedere dag toch ontzettend veel gebruikt. Je drinkt het iedere dag, doet er ook de was mee, je doucht ermee en gebruikt het bij het schoonmaken. Een waterverzachter zorgt ervoor dat je het kalkgehalte van het water kunt verlagen. Van Meerendonk Waterontharders kan jou in Hoogezand helpen met een waterverzachter voor jouw woning of voetbalclub. Onze waterontharders weten het water te filteren op calcium (het kalk). Dit wordt apart afgevoerd. Door een waterverzachter op je leiding aan te sluiten kun je er dus gemakkelijk voor zorgen dat jouw water minder hard is.

Redenen voor een waterverzachter in Hoogezand

Waarvoor heb je waterverzachter nodig in huis? Er zijn veel voordelen die onze waterontharders met zich meebrengen. Het is goed voor de apparaten in huis, omdat deze ook kalkvrij blijven. Ontkalken van je wasmachine of koffiezetter is dus niet meer nodig. Ook heb je minder zeep nodig. Zacht water zorgt ervoor dat zeep beter oplost. Je kunt dus veel minder zeep gebruiken voor dezelfde resultaten. En dit scheelt weer in de portemonnee. Er blijft bovendien na een douchebeurt minder kalk achter op de douchedeur of op de muren. Dit scheelt ook weer in het schoonmaken.

Op deze manier is een waterverzachter dus kosten- en tijdsbesparend. De hardheid van het water verschilt per regio. Sommige gebieden hebben ‘harder’ water dan andere. Toch is het door bovenstaande voordelen voor iedereen nuttig om een waterverzachter te installeren.

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Van Meerendonk: specialist van waterverzachter in Hoogezand

Wij zijn dealer en distributiepunt van het merk Delta. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Een waterverzachter van Delta is compact, gemakkelijk te plaatsen en past dus in de meeste kleine ruimtes. De waterverzachter van onze collectie is hierdoor bijvoorbeeld in de meterkast te plaatsen op de hoofdleiding. Het mooiste is misschien wel: de waterontharder is stroomvrij. Je hebt geen stopcontact of unieke aansluiting nodig. Dit maakt het ook gemakkelijk om een waterverzachter te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit.

De waterverzachter gebruikt minder water en maakt minder geluid vergeleken met andere waterontharders, en bovendien wordt er geen chloor gebruikt bij het ontharden van je water. Bij een waterontharder hoort ook een zoutbak, waar de kalk in terechtkomt. De waterverzachter en de zoutbak kunnen eventueel uit elkaar geplaatst worden, tot wel drie meter afstand. Ons team in Hoogezand zorgt ervoor dat de waterontharder op de juiste manier geplaatst wordt. Zo bedienen wij heel Nederland onze waterontharders, ook voor jou in Hoogezand.