Hydro@Home waterontharder in Stadskanaal


Verbeter jouw water met een Hydro@Home waterontharder in Stadskanaal

Een Hydro@Home waterontharder zorgt voor minder kalk in jouw water. Veel huishoudens in Nederland hebben hard water in hun leidingen. ‘Hard water’ betekent dat het water een relatief hoog kalkgehalte heeft. Dit is voor mensen niet schadelijk, maar heeft wel andere onwenselijke effecten. Hard water heeft namelijk deze gevolgen:

 • Je bent meer tijd kwijt aan schoonmaken door kalkaanslag
 • Je apparaten hebben een verkorte levensduur
 • Het droogt de huid uit
 • Het smaakt minder goed, bijvoorbeeld thee heeft bittere smaak
 • Kalkstrepen bij het schoonmaken van de ramen
 • Meer energiekosten

kapper


Jouw water kan beter. Waarschijnlijk sta je weinig stil bij je drinkwater. Dit terwijl je het iedere dag toch ontzettend veel gebruikt. Je drinkt het iedere dag, doet er ook de was mee, je doucht ermee en gebruikt het bij het schoonmaken. Een Hydro@Home waterontharder zorgt ervoor dat je het kalkgehalte van het water kunt verlagen. Van Meerendonk Waterontharders kan jou in Stadskanaal helpen met een Hydro@Home waterontharder voor jouw woning of woning. Onze waterontharders weten het water te filteren op calcium (het kalk). Dit wordt apart afgevoerd. Door een Hydro@Home waterontharder op je leiding aan te sluiten kun je er dus gemakkelijk voor zorgen dat jouw water minder hard is.

Dit zijn de voordelen van een Hydro@Home waterontharder

In jouw drinkwater zit kalk. En door kalk ontstaat kalkaanslag. Dit heeft invloed op de levensduur van je apparaten. Kalk zorgt ervoor dat deze op den duur minder goed gaan werken. Nu kun je de meeste apparaten wel ontkalken, maar je kunt problemen beter voorkomen dan genezen. Bovendien ben je bakken met geld kwijt aan schoonmaakmiddelen, ontkalkmiddel en andere benodigdheden om de gevolgen van kalk steeds ongedaan te maken. Maak daarom een einde aan kalkaanslag in je apparaten en servies. Door een Hydro@Home waterontharder van onze collectie te plaatsen in Stadskanaal haal je de kalk uit het water. Je kunt zelf instellen hoe ‘hard’ je jouw water wilt hebben, en mocht een apparaat toch kalk nodig hebben, tap je zo hard water uit je Hydro@Home waterontharder.

Een waterontharder heeft deze voordelen:

 • Geen kalkaanslag door hard water
 • Makkelijk schoonmaken en schoonhouden van apparaten
 • Schonere vaat uit de vaatwasmachine
 • Minder schoonmaakmiddelen nodig, wat geld bespaart
 • Schonere leidingen en apparaten
 • Vermindering van irritatie op de huid

Nog steeds kom ik weer achter nieuwe voordelen van mijn waterontharder.

Hydro@Home waterontharders in Stadskanaal

Wij leveren waterontharders van het merk Delta. Hiermee bedienen wij heel Nederland. Ook voor Hydro@Home waterontharder in Stadskanaal kun je dus bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat je de waterontharder niet alleen geleverd krijgt, maar we installeren deze ook. Mocht je onderhoud nodig hebben aan je waterontharder in je woning of hotel, dan kunnen we altijd langskomen in Stadskanaal om je verder te helpen.

Een waterontharder is een investering. Je kunt er dan ook lang gebruik van maken. Wij helpen met ondersteuning en onderhoud om de Hydro@Home waterontharder de langst mogelijke levensduur te geven. Wij delen regelmatig nieuwe kennisartikelen over waterontharders op onze website. Lees bijvoorbeeld over Als kapper is de waterontharder belangrijk voor mij!, Hoe installeer je een waterontharder? of Voor een schoonmaakster is de waterontharder ideaal. Er zijn showrooms in Stadskanaal en Hoorn beschikbaar, waar je zelf de Hydro@Home waterontharder kunt zien en ervaren. We plaatsen de waterontharders voor jouw kantoor in heel Nederland. Vraag vandaag nog jouw gratis voorstel aan!